D A G E N

Till Bagarstugan och lunchade med Anne, Erin, Ramona, Anki (Anne o Ramonas mamma), Linda Carlsson med C =) och lilla Nova. Jeff behagade inte mer än en kort 15 minuters nap, sen ville han oxå vara vaken och med på fik.


Via Bettans Bod, har inte varit där sen oktober, jag ska ha bord på Bettans i vår igen och så skulle hon ha mitt nummer, jag började 040....nämmen säääkert, jag mena 0457.... Hon skrattade "ammar du eller?" Ja e så jävla dement. Men inget fynd idag.


Hem.
Tog upp tvätt och vek den, satte på en maskin till. Lagade mat, dvs. kokade potatis, för jag gjorde storkok med pannbiffar i måndags och det räcker till Li och mig ännu. Varierar med tillbehören istället =) Hängde den färdiga tvätten och satte på en tredje maskin (ivrig idag).

Drog till Krokens via Dillen. Li skulle byta ut ett pussel som hon fick dubbla av på sitt kalas. Hon valde bokmärken och klistermärken (som har blitt hennes nya favoritsysselsättning). Mitt i kassan fann jag min tredje munsårsblåsa på 2 månader, nog var det väl satan å no. Har inte haft på ett-två år och nu avlöser de varandra, tydligen känslig för tillfället.

Slappade hos svägis, Li åt kvällmål där, så det var bara march i säng när vi kom hem.


Sen var det dax för Jeffs badning. Medans han sprattlade i sin badhjälp så passade jag på att äta kvällsmål, har fått hem av Cajs GI limpa, oj så god (4 st vart det, hoppsan, mätt till lunchen imorron?)


Sen måsta jag stoppa ett stycke gnällig bebis i bärselen, och rörde ihop "mitt" GI bröd, som jag ska ge åt Camilla o Caj imorron. Efter många hopp om att "nu somnar han nog, så kan jag hänga tvätten" gav han till slut med sig och drog in i drömmarnas värld efter hundratjugo amningar, flaskmatningar och stoppa tappad tutt i mun. Nu har det varit tyst ett tag, så nu kan jag smita ner till källarjäveln. Kanske borde sätta på en maskin med "fördröjd starttid" tills imorgon bitti.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Detta kallar man sysselsatt =)
Kram

2008-01-31 @ 16:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0