Borgåtrippen

Kanske man sku ta å börja packa då. Har redan jumbobagen, som jag fått låna av Lina, fylld till 3/4 med sånt som ska till Sandras kommande bebis. Så jag ska ta med i klädväg till mig själv: 2 par trosor, 2 par sockor och ett par byxor. Resten lånar jag av henne, hon har även kläder åt Jeff, så han får väl med sig en snuttetrasa/spytrasa så drar han och jag i det vi bär på kroppen. Li däremot får väl med sig ett byte eller två.

På 1 vuxen och 2 barn, varav ett är spädbarn, har vi i incheckningsbagaget:

En stor väska
En barnreseväska
En barnvagn
En babybilstol

Med ombord blir det en liten ryggsäck som Li får bära. Jeff åker i sele på magen (schysst rygg efter d). Mamma  skjutsar och hjälper mig lite till flygplatsen o förhoppningsvis står Sandra så nära bagagebandet i Vanda så hennes nästipp e vit och platt mot glasrutan. Ska bli SÅ kul att träffa henne, och SÅ skönt med miljöombyte.

På tisdag ska vi fixa tacos hos Chrilles syrra Diana. Hon bor nästans granne med Sandra. Så det blir kusinträff för Li (som har 4 kusiner där, fast en har flyttat hemifrån).

Imorron bitti ska jag föra Li till dagiset (för Chrille åker in till sjukan för axeloperation imorgon bitti) det har inte hänt så länge jag varit tvåbarnsmamma iallafall.  Ska bli "kul".

Nej fan packningsdax.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ha d jättebra o hälsa!
Det du har glömt kan du ju nu gå iväg o shoppa lite med alla barnvakter runt ikring =)

2008-01-21 @ 08:54:01
Postat av: Camilla

Nä nu fattar jag inte vart min kommentar tog vägen....
nytt försök!
pass på o utnyttja barnvakterna nu! förstår precis varför man inte tar m kläder...det finns ju affärer i Borgå =)
ha d bra o hälsa alla!!!

2008-01-21 @ 10:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0