Andra kalaset

Sådärja, nu är allt porslin (läs plast) rent o i skåpen igen, alla grejer på sina platser, ungarna sover, t.o.m att mina ögon börjar klia, sova innan 2 idag kanske? Kalaset var bra, ungarna lekte, inga slagsmål. 5 barn lekte snällt, de fick äta glass i Lis rum. Jag tror nog att Susannas äldsta pojke Noah 6 år, vann kvällens bästa med att kommentera Lis krypin bakom bokhyllan som är typ en kvadratmeter:

"Du har fint rum"

Gud så gulligt.

Susannas yngsta Natanael snart 5 år, kan även han: (han är helt tydligt van med RIKTIGA barnkalas) "Tessa nu ska vi åka, får vi godispåsen" (fast inga hade vi nå godispåsar)

Ungar är så härliga med sin spontanitet.

Efter halv nio nån gång åkte sista gästerna, och det syntes klart och tydligt att det varit barn på besök:
image121

I Lis krypin rymdes alla på en gång.
image122

Nu skulle jag borda ändra i inläggets början, men det kan jag ju inte göra, så jag tillägger istället att alla barn sover INTE, Jeff har vaknat igen och bultar för fullt på sitt babygym.

Släktkalaset återstår imorgon, då behövs inga nya ballonger blåsas upp efter att var och en fick med sig en hem idag. Utan bara man har kaffe (helst öl till d där gänget)  =)  och kladdkakan i beredskap så kommer man nog en bit. Sen ska det väl vara över? 6 dagar kvar till Borgå! Längtar!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Får se hur det ser ut efter ikväll =)

2008-01-16 @ 10:47:46
Postat av: sanna

Öh!?Haha, ja vad ska man säga, väluppfostrad är den ena iallfall..numero 2 bara hänger med så att säga,dags och lära den yngste lite vett o etikett!?Det har varit ett jäkla tjat hemma nu att det ska göras om i rummet: en myshörna som Li har vill vi också ha..med fina lampor...jaja ska försöka ordna så småningom,klurigt o få till det bra bara måste dela upp rummet på ngt sätt!Kanske du får komma o hjälpa..

2008-01-17 @ 15:28:10
Postat av: kussa sandy

hahaha...jo, kommer släkten behöver du nog börja fylla ölkylen FÖÖRE du bakar tårta. Eller skit i tårtan och köp en knippe ölkorv eller lördagskorv... KLAR SUCCE!!!
Skulle göra min farsa tårögd iallafall. Och han e ju å en Helsing....

2008-01-17 @ 15:46:50
Postat av: Tessa

Behövs nog inge vett o etikett, det är ju så härligt när barn är sådär spontana. Jasså som Li har...hahaha. Mmm. Som sagt, jag borde ha några såna där som man sätter på lamporna. Visst kan ja komma o försöka va idéspruta. Men det blir ju mer opraktiskt o trångt med myshörna i pojkarnas rum, men det är ju för dem det görs så, du får stå där o svära sen med dammsugararmen som slår i väggen, hahaha.

2008-01-17 @ 23:41:35
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0