Städdag

Idag bestämde jag mig för att inte boka in nåt. Har haft lunchdates må, ti, on, och det är ju HÄRLIGT att man har att göra, så man inte får tråkigt. Med idag sinni så tog jag fram gamle Berta, hon där röda, illaluktande vrålsugarn. Jag har alltså städat. Hittills dammsugit och torkat golven. Sen hamna ja här. Måst "pausa" lixom. Har vädrat och det känns fräscht härinne nu, kanske int behövs göras så mycket mer. Hänga tvätten då förståss.

Fönstren vill jag inte ens titta på, för dom har jag aldrig tvättat. Min mamma var hit och tvättade dem när jag var höggravid med Li i slutet av -03, sen byttes fönstren ut här för 2 år sen, så dom e liiiite skitiga, jag KANSKE gör det i vår, eller lagom tills lägenheten ska besiktas för försäljning...bara hatar d.

Upptäckte blod i sängen imorse och undrade var fan d kom ifrån. "D e no duu de, för int e d jag" svara min käre enarming".  Tog inte länge förrän det klickade, Bianco taxen har ju börjat löpa såklart. Så nu är det väl parning i planerna. Det blir hennes andra kull om det lyckas.

Kommentarer
Postat av: Mita

Jessus, jag befarade att din enarmade bandit hade åkt på "lingonveckan"!!!!!
S-tan, va söt son du har!

2008-02-07 @ 15:09:30
Postat av: Jenny

Jag har ju Enjos fönstertvättare. Skitbra! Låna? Förresten är det party snart... om nån vecka. Då kan du kanske passa på att köpa :)

2008-02-07 @ 18:33:41
Postat av: Tessa

Jo han e G U L L I! Jeff asså
=)

Vet du Jenny, jag har å en Enjo fönstertvättare, nån gåva som jag tvingats på
=) borde kanske prova den då, om den e så bra.

2008-02-07 @ 20:02:37
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0