IKEA fynd och Ålfenbojkott

Glömde ingen Jeff. Somna ingenstans (bara en nickning i bilen pv hem). Däremot fyndades massor. För det är ju fynd man gör på IKEA, allt där är fynd. Så satans billigt. Inga större grejer dock, en rågad IKEA papperskasse fick jag ihop + en par större saker som inte får rum i en kasse. Chaffisen (Susanna) och jag irrade ett varv runt Uppsala innan vi entrade IKEA, hur kunde vi köra fel?!??! Valde Uppsala N istället för Uppsala S, eller va d tvärtom, där ser ni, GRÖT! Jag var nog inte mycket till hjälp iallafall. Timtal spenderades på varuhuset, Jeff hade blandade känslor, sket, sov, sket, gurglade, sket, gorma lite, sket och sov igen. Vet inte hur många omgånger skitblöjor det blev, och hur många naps. Iallafall har han ändrat skit-strategi, från att skita på lördagar, till 6-7 ggr per dag. Jag föredrar den första.

Om Ålandsfärjan skulle jag kunna skriva en A3:a med skit. Jag har inte åkt den på väldigt länge, och vart påmind om varför när jag nu för en gångs skull valde denna väg p.g.a bättre vägar på svenska sidan.

För det första så gungar den inte när det är stora vågor, utan den går som en karusell, sida-sida och fram och tillbaka. Detta resulterade i nära släkt till vinterkräksjuka, trots att jag preparerat mig med sjösjukepiller och en massa frukostbuffé. Till slut kunde jag inte hålla mig längre, så jag sprang mot toaletten och funderade hela vägen på om jag skulle hinna fram i tid. D gjorde jag, och det som mötte mig i porslinet var brunfärgat, så jag svalde en gång och bytte bås, där kom hela frullen ut samma väg som den kommit in, och oj vilken lättnad. Trippade runt som en prinsessa i vågornas karusell efteråt.

För det andra så skulle jag gå och ta en liggande amning i "skötrummet", det var ungefär som att kliva in i ett kylkåp, var nära att få mjölkstockning och hjärnhinneinflammation på samma gång. Till på det så har de ju tydligen dubbla nycklar (en i cafét och en i infon), så plötsligt kliver det in en karl med sin unge, där ligger jag och huttrar, men han vände hastigt med ett oj förlåt.

För det tredje finns det få mysiga platser att sätta sig på. Två soffor längst in i cafét, och de är ALLTID upptagna. Så vi valde de där 90 graders fällstolarna mitt på båten, lika mjuka som biostolarna.

För det fjärde så är den (nästan) ALLTID försenad. Och den gamle skorven verkar inte ha kapacitet att ens köra in 5 minuter. Så från att vi fick köra ombord kvart i åtta och kliva av tio i elva, d e tre timmar ombord d. U Ä C K !

Jag är iallafall glad över alla grejs jag fick med mig hem, trots att vi måsta åka en sunkbåt. Tack chaffis Susanna för en underbar dag! Hemresan gungade d inte lika mycket, mådde inte illa iallafall.

Kommentarer
Postat av: Elin

Avis men tänkte dock dra dit på onsdag... Men föredrar E-linjen trorts allt. Oj va d kommer rymmas mycket blommor i nya stora bilen om dom ej fryser i hjäl på vägen hem.

2008-02-16 @ 14:35:41
Postat av: Jenny

Ja, den är bra asig den där skutan. Usch.

2008-02-16 @ 15:37:04
Postat av: Tessa

Elin OM du springer på GORM hängkorg (29:-). Kanske du kan ta hem en åt mig *blink blink*
=)
Hittade nämligen inte själv igår. De borde ju vara på Spara och förvara avdelningen, men jag såg inte. Känn inte att du behöver lägga ner tid, utan bara om du råkar se. Såhär ser den ut:

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70093307

2008-02-16 @ 18:58:01
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Elin

Japp japp fixar, hoppas jag hittar bättre då hihi.... Skönt och åka utan nån som frågar om man faktiskt behöver allt i vagnen?!

2008-02-17 @ 12:27:01
Postat av: Mita

H ha ha, vilken mardrömsres, fy f-n! Ålfen e faktiskt ingen hit, man börjar ju må illa bara man närmar sig hamnen. Liiite fick du ju shoppat även fast lillkillen sket som en schäfer!

2008-02-17 @ 19:56:30
Postat av: Tessa

Jo, han fick somna om med senap i byxan
=)

2008-02-18 @ 14:39:34
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Linda

Tacka vet jag Eckerölinjen! Den kan man lita på i alla väder!

2008-02-18 @ 14:44:55
Postat av: sanna

Hehe! Ja fy f-n, länge sedan man mådde så där illa,nej åker INTE med dem förrän var det nästa sommar nya båten kommer!?Tycker du ska kopiera och skicka in
din fina lista på hur det är att åka med dem...på sin höjd får du väl hemskickad en fribiljett men ändå:)=

2008-02-20 @ 15:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0