Olycka

Asså aj vittu. Ikväll vid kvart i åtta klanta jag till mig rejält på jobbet. Jag hade plockat ihop ett berg av varor från lagret och trängde mig igenom alla smala gångar, klara d och kom ut till Zko, där stod en papplåda med asiga Kling & Klang figurer som jag inte såg, snubblade på och föll handlöst framåt. Med alla grejer i famnen kunde jag inte ta emot mig, så jag föll rakt fram med högra armen under mig, rätt i betonggolvet. Jag låg där några sekunder för att känna om jag levde, sen kände jag hur jävla ont jag hade i armen och i knät. Jag kom upp i sittande ställning, såg alla de där stackars grejerna utspridda över Zkos golv.

Jag kände hur det dunkade i armen, checkade att den inte var bruten, eftersom det kändes så. Kunde röra på fingrar och handled. Knäet gav med sig. Sen måsta jag ropa på hjälp, då inte en själ var i butiken, hon var uppe på Dillen. Evelina kom ner och såg helt förskräckt ut, blodet riktigt droppade ner i hennes hand från min armbåge, hon ropade vidare på Lena att hämta papper. Jag var helt hundra på att det var en spricka i armen, tog så ont så tårarna börja rinna, och jag är inte av den känsliga typen (förutom då man slår tån i nåt bordsben, d tar ont).

Efter en stund och med lite endorfiners hjälp så linkade jag mig upp till Dillen för att ställa sakerna på plats som jag hämtat. Anders såg helvete nu kan hon inte jobba mer innan jul-besvärad ut. Cykeln blev kvar, Lena skjutsade hem mig. Där möttes jag av en förståndig flicka som vart helt förstörd för att mamma trillat och slagit sig så illa. Hon grät av medlidande och sa "Men mamma du måste ju vara försiktig. Jag skulle ha tagit mindre saker eller en låda". Gulle gulle gulle. Hur kan hon vara så förståndig?? Hur kan hon tänka sådär??

Iallafall så ringde jag akuten, de bad mig komma in. På samma gång passade jag på att fråga att det är okej att min 1-årige son har 40,2 graders feber. Ja, Jeff var kokhet. Men efter en supp panadol och en burana så sprang han omkring här i blöja och var så överlycklig. Herregud vad lite medicin kan göra susen. Jag for till akuten och där konstaterades en inre blödning i armbågen, inget brutet. Med tryckförband och värkmedicin fick jag återvända hem.

Såhär asig ser min armbåge ut:


Siddu, då kan jag inte träna ordentligt på några veckor igen då. Satan satan satan.
Imorgon ska jag försöka jobba så gott jag kan, inga paket blir det, inga varuberg, bara mingel i butiken. Natti

Kommentarer
Postat av: Jenny

Aj, aj!

Munsår OCH svullen båge.

Gulle Li.

Stackars Jeff som har "sebej".

2008-12-19 @ 22:58:12
Postat av: Kim

Och här kommer alla olyckor på en o samma gång (sorry, kunde int låta bli).

En eloge till Li :) den tjejen har koll :)



Krya på dej Jeff och ta det lugnt med bärandet, Tessa.

2008-12-19 @ 23:33:52
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Lena

Klockren beskrivning på Anders reaktion! Vem var så dum och lämnade Kling och Klang bland skorna? :S

Hoppas du klarar av att jobba imorgon =) Om inte annat så kan du ju se på när jag slår in paket och räkna, tillsammans KANSKE vi klarar av det ;) haha Krya på dej!

2008-12-20 @ 00:55:33
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: sandra

ja men vittu vilken osis!! Du har ju en riktig jävla otur du iallafall....ringer snart o hör hur läget e... Kram

2008-12-20 @ 01:56:09
Postat av: Linda

Shit Tessa. Allt råkar du nu ut för också. Kry på armen!

2008-12-20 @ 07:46:13
Postat av: Malin

Li. Vilken härlig tjej. Hon måste ha empatiska och förståndiga föräldrar som lärt henne lite ett och annat!



Krya på dig nu, den där armbågen ser INTE kul ut...

2008-12-20 @ 10:01:27
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Stackare!

ser ju duktigt sjukt ut!

Krya på armen snabbt, kanske jag får pyssla om dig lite imorgon.

2008-12-20 @ 13:22:55
Postat av: Jessica

OOooh! Jag byter gärna en krossad armbåge mot den här satans vinterkräksjukan jag haft i 7!!!!! dagar nu. Snälla uppdatera era bloggar lite oftare.... har inget att gööööra när jag ligger hemma...

2008-12-20 @ 16:41:45
Postat av: Mita

NEJ dra mig baklänges va asigt!!! Aaaaaj, och hur kul e det att ramla som ett cp när man e över 10 år....fy faaaan...krya på dig!

2008-12-20 @ 20:29:02
Postat av: Tessa

Hahahaa, jag dööööör. Mita kommer du inte på sjukare kommentar? Sant, lekte bra skön där jag låg. Tur att d int va nå kunder i butiken iallafall, puh.



Jessica jag har inte TIID att uppdatera bloggen oftare, sku va schysst att ockupera ena kassadatan på jobbet "asså jag måst blogga, kan ni vänligen köa vid andra kassan". Haha. Magsjukan, no thanks, fy fan.

2008-12-20 @ 22:07:54
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0