Midnatt

Här sitter jag och snörvlar. Snoren åker rutsch i mina näsborrar, och det går fort. Annars pigg som fan. Jobbade över lite idag och var inte hemma förrän kl. 22, ett 10 timmars pass alltså. Fick massor gjort efter kl. åtta. Lugnt och skönt i huset. Chefen Anders for väl nån gång efter halv nio och höjde på ögonbrynen "asså tänker du bli kvar?" Sen sprang jag upp och ner till lagret, plockade, bar, tappade varor från mina berg som jag lastade i famnen, svor och sjöng med musiken i radion. Emellanåt hörde man Agnes städa uppe på KappAhl. Sen slog mig tanken att kanske larmet slås på klockan tio, då packade jag ihop mig och drog. Väl hemma så satte jag mig ner med en macka och ett glas juice, benen kändes som spaghetti. SKÖNT att vila benen och fötterna.

Chrille gick och lade sig halv elva, så här har man suttit ensam en par timmar snart. Bättre att han sover än sitter framför den där jädrans datan och programmerar som han gör lite för ofta. Nu var det länge sen han steg upp mitt i natten, men det var ett tag som han steg upp mitt i natten och började programmera då han kommit på nån lösning "i sömnen", sjukt. Inte för att jag är så mkt bättre som sitter här o bloggar efter midnatt. Så det är väl bäst jag avrundar så ses vi imorn.

Kommentarer
Postat av: Lena

De där två timmarna gick rätt så fort kan jag tro =) Brukar va så när man får göra klart det man påbörjat utan några kunder som kommer och stör, haha.

2008-12-04 @ 23:50:38
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Andreá

Skönt att jobba järnet, men ta nu int´ ut dig helt å´hållet! Du ska ju há lite årk kvar till jul oxå!

2008-12-05 @ 07:01:24
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

Jag gissar bara att du njuter när det är fart o fläkt på jobbet o glömmer klockan totalt. Jag säger bara glöm inte bort o äta också för då sinar orken o kanske kroppen säger till med lite snuva eller nåt sånt..=)

2008-12-05 @ 09:24:40
Postat av: Tessa

Timmarna RUSADE iväg och det är så kul när klockan går fort. Jag tar mer ut mig hemma av allt ståhej än på jobbet kan jag säga. Så jag jobbar gärna över, och ang. ätandet så köpte jag en påse kanelmandlar för gotti-gott-kassan igår, som jag och Anders åt upp. Måst nog köpa nya tror jag. Stackars arb.kamrater blev utan. Och det går inte att snika med maten där, Kicki och Ann-Lis sparkar iväg mig på matpaus om jag inte går självmant.

2008-12-05 @ 13:18:23
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Bra! eloge till Kicki o Ann-Lis =)

2008-12-05 @ 15:37:54
Postat av: Lena

I know... " Nu går du och äter!!!" inte mkt att säga till om då heller =)

2008-12-05 @ 21:19:49
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag höjer de där kanelmandlarna till skyarna, sååå goda. Man måste köpa en halv skopa bara, påsen blir ju ändå tom oavsett hur många man bunkrar. Och tänker att man ska spara till senare. BEROENDEFRAMKALLANDE! Men himmelskt goda.

2008-12-05 @ 21:43:56
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Ja de är farliga de där kanelmandlarna och Malin har rätt i att en halv påse slinker ner lika lätt som en halv skopa, det ska slut på dom bara. MUMS!



Haha, precis Lena, "du ska gå och äta -NU" det finns lite olika formuleringar på när de tycker att man ska gå och äta, men den är aldrig i frågande form =)

2008-12-06 @ 14:08:29
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0