Mariebad

Tillbaka, efter 10 timmar hemifrån
Tog en 1 timmes lunch idag. Först var jag och toppade pannluggen, via Puneh -ni vet vad jag köpte, Sittkoffs gamla Signes o köpte pastasallad till "middag", och till posten och blandade mig i världens mest smetade lokal, in till Zeipels takvåning och åt en sallad från Citylivs i fikarummet innan jag var redo för kunderna igen. Idag har det funnits för mycket att göra. Det hade kommit 7 st pallar med leksaker från Danmark + att det kom en par-tre pallar igår som inte var klara. Vi har varit 4 st på jobb + att Anders kom in på eftermiddan, och så hade han med sig 2 st extrajobbare. Man visste inte riktigt var man skulle göra, så jag satte mig i Schleichdjurens värld och plockade upp typ hundratals djur som anlänt R O L I G T.

För en gångs skull så måsta jag lämna jobbet då mitt arb.pass sluta. Lina satt ute i bilen med flickorna och väntade på att jag skulle sluta kl. sju. Raka spåret till Mariebad. Åt min signes-sallad i omklädningrummet. Vi simmade o plaskade, dök och lekte. Li simmar så jävla bra, Natalie, som inte ens fyllt 4 har även hon börjat simma. Hon simmade nog mellan 1-2 meter. Riktiga fiskar vi hade att göras med. Jag mår lite illa ännu av vattenrutschen, som var mörk med små små ljuslampor i, vart ju åksjuk då man inte var beredd på alla kurvor som var på kommande, surprise.

Jag har köpt MARIMEKKO KIVET påslakan idag, som jag samlat till mig av plussapoäng. Man får 50% rabatt. Jag har utnyttjat det som jag ska ha. Någon som är intresserad, så kan ni få klistermärken av mig. Såhär ser de ut:


Finns även i klarblått. Man får handla fram till julafton. Säg till bara. Imorgon e jag ledig. Lunch med Susanna är på tapeten, det är allt.


Kommentarer
Postat av: Babbidesign - [Design & Foto]

Hej! Nu ligger årets sista design ute, kika in om du är intresserad av en ny till din blogg :) Välkommen!

2008-12-11 @ 21:10:33
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: Anonym

Wow, dom va läckra! ha, ha, åksjuka efter ett besök på Mariebad.... Vattenrutschen-Ålands enda åkattracktion

2008-12-11 @ 22:28:29
Postat av: Andreá

de va jag som skicka hemligt... igen

2008-12-12 @ 07:40:31
Postat av: Camilla

vattenrutschen ca 50 trappsteg åker man den 4 ggr = ca 200 trappsteg , ganska godkänt om man simmar lite med ...

2008-12-12 @ 10:03:45
Postat av: LenaL

Dom är supersnygga! När vi var och handlade en dag såg Andreas erbjudandet och tyckte att vi kunde samla klistermärken. Eller rättare sagt - jag - skulle få samla. Brukar inte riktigt orka med sånt där. Vi fick två klistermärken. Sist och slutligen hamnade brochyren, med sina stackars två märken i soporna. Alla plussabutiker har inte ens klistermärken alla gånger. Jag tröttnade lite. En tanke gick faktiskt till dig Tessa när vi började samla, jag vet att du gillar sånt där.

2008-12-12 @ 10:04:59
Postat av: Elin

Jag köpte dom för en månad sen men skulle ha dom svarta som givetvis va slut då humor... Trodde det va bara Mattsons som hade dom där lapparna

2008-12-12 @ 10:54:30
Postat av: Tessa

Jo en sjujäkla motion upp för de där trapporna till vattenrutschen. Har du faktiskt räknat stegen Camilla? För din stegräknare e knappast vattentät =)



Mattssons och Citylivs. Höll å i dom svartvita först, men efter jag betalt kom jag på att det är så tråkigt då ALLT ska va svart o vitt nuförtiden och så har vi ju blått i sovrummet, mojs mojs, så jag bytte till blåa. Jag har ju som sagt till åtminstone 3 stycken. Lena ska ni ha så säg till. Man får handla fram till julafton. Jag ÄLSKAR kuponger. Haha.

2008-12-12 @ 12:07:22
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Klart jag har räknat dem många många gånger, men glömt också många många gånger.. (räknar mycketkonstigheter =))

2008-12-12 @ 16:05:02
Postat av: Elin

Jag köpte oxå blå dom e faktiskt fina. Men passa på och köpte ett par i julklapp oxå. Fast man kunde ju helst ha en av varje...

2008-12-13 @ 11:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0