Lite mer om min förkylning

Idag mår jag rätt bra. Dunkar lite i huvet bara, men det värsta är nog den irritation som uppstått i halsen av allt hostande, det svider och bränner då jag hostar, aj aj aj. Men annars så pigg så jag hasat mig och handlat till Hallen iförd mjukisar med knän o hängröv, yllesockor + foppatofflor, klädde mig efter hur jag mådde. I samma veva passade jag på att svänga in via posten och hämta ut alla mina paket som jag lagt AVI:erna på hög. Det var nummer 286 när jag kom in, själv fick jag 303. Gick rätt fort ändå. Li var med och fann nån dagistant från "lilla sidan", hon satt längst in, på golvet och klistrade frimärken på paket och brev. Det såg tydligen så intressant ut där hon satt, så Li vågade sig fram. Annars är ju barn rätt blyga då de stöter på dagiskompisar/fröknar utanför själva dagisplatsen. Som idag på Hallen, vi stöter på Julia, som hon lekt med hela dan, men våga gå fram och prata?! nej, hon står och skruvar sig i nå hörn ungefär som om Julia 3 år skulle vara nån snygg 10-årig kille som hon avgudade. Nåväl, den trippen (i bil) tog på mina krafter så jag vart helt slut och hög pulserad efteråt.

Imorgon har jag lovat mig på jobb. Ska bli skönt att komma ut, känns som om jag växt fast här hemma nu. Blir antagligen korta och fler pauser än en lång lunch. Ingen träning idag eller imorgon heller, lip lip lip. Nu har mina muskler satt sig i vila efter alla överhoppade träningspass och armarna blir snart formlösa och svaga som överkokt spaghetti, och kondisen är väl ungefär på samma nivå som han där förra bio-gubben. Nej ska dosera rejält av mina mediciner ikväll, så går nog snart förkylningen sin väg.

Jeffs sovrekord var tydligen en engångsföreteelse. Kul att veta att han kan iallafall.

Kommentarer
Postat av: Andreá

Den dagen du får förslappade spagettiarmar ligger nog du några meter under jord Tessa! Om ens de. Med tanke på hur du sett ut under hela dina graviditeter och direkt efter så verkar det som om inget kan förgöra din spänstighet. Iallafall ingen jäkla förkylning. Se till å bli kry nu så du orkar partaja på lördag... Om inte annat blir du väl kry då. Lite sprit rensar kroppen sägs de ju.

2008-12-08 @ 20:34:32
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Anonym

Krya på dj kussa!! pussa lite på jeff från mj, d va länge sen ja såg han men ja har inte glömt honom..:),jag har oxå vart krasslig ett tag nu.. / kussa malin

2008-12-08 @ 21:07:25
Postat av: Tessa

Naaw, Andréa du e alltid så gullig och säger uppmuntrande saker du. Tack. Fast det KÄNNS iallafall som om jag knappt orkar lyfta mina 13 och 20 kilos barn för tillfället. Jo på lördag e ja nog bergis frisk! Haha.



Malin! Jeff håller på o övar så sättan "ma-ma-lin" Haha. Han vill va me dig snart. Han LÄNGTAR efter dig. Kramis!

2008-12-08 @ 21:14:09
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Men Tessa, nu av alla månader, det finns inte riktigt tid för ngn förkylning juh :S Stackars dej, krya på dej och så får vi hoppas att du orkar komma på jobb imorgon =) Kram

2008-12-08 @ 23:04:45
URL: http://lenaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0