Li i skogen

Med på Lis idol-lista finns MOFFA, högt upp på listan är han. För när man är med moffa kan det bli action. Som när de var till skogen.

Då fick hon klättra högst upp i älgtornet:




Göra brasa och grilla korv:


Kanske hon blir en jägarinna som pappa aldrig fick. Jag har nå trauma från jakt som barn tror jag. Antagligen har jag varit med då de skadskjutit ett stackars råddjur så det skrikit eller nåt. Jag har inga problem med att de dödar djuren, bara jag vet att de dör direkt och inte pinas. Det tar ont i mitt hjärta. Li som är sån känslotjej kanske blir likadan, men  snart har han ju även Jeff i hasorna i skogen.


Kommentarer
Postat av: Andreá

Det där är något Peter ser fram emot att göra med Aron. Ta med honom ut i skogen.



Den där moffan kanske ändå e lite försiktig med att göra blodig historia av äventyren med Li va? Peter brukar gå ut i skogen med hundarna på lite jakt, utan att egentligen jaga. Bara för att kanske få se något djur och strosa omkring och njuta o se hundarna jaga. Men med taxskrället med kanske de e svårt att njuta av lugnet.. Dom brukar ju vilja fara iväg på låååååååååånga äventyr dom...

2008-12-03 @ 21:40:19
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Haha, jonä pappa har ännu inte tagit med henne på storaction som blodig jakt. Bara som du säger, gå och släppa hundarna. Sist stack ju Bianco och Li sa att hon blev orolig då Bianco var borta så länge. Undras vad hon skulle tycka om real hunting =) Att måsta va tyst, lyda order och få se en söt liten killing däcka blodig, se sin älskade hund reppa sönder dess strupe. Hujedamej. Så Aron (läs Peter) har nåt att se framemot, vilken "tur" att han fick en pojk? Tänk om Aron blir anti-jakt och vegetarian, haha.

2008-12-03 @ 21:49:46
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

oj oj oj vad mysigt de har, fast jag undrar nog vem av dem som placerar den andra högre på toplistan, gissar att moffa placerar Li väldigt högt med =)

2008-12-03 @ 22:12:17
Postat av: Tessa

Haha, jodu d gör han verkligen.

2008-12-03 @ 22:15:43
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0