Jävla munsår

Någon som har erfarenhet av Compeed munsårsplåster? Efter att jag igår hade fått en liten blåsa på läppen så fick jag under dagen 2 JÄTTESTORA till, med mensflod som heter vulkanutbrott, sömnbrist, flunssig och stress så kan man inte annat få än just munsår. Men TRE stycken på samma gång, ge mig styrka. Jag var iallafall till apoteket och köpte Compeed munsårsplåster för att pröva om det finns någon lycka i att ha munsår. Att stå på jobb med varig och blåsig läpp är kanske inte det man önskar då man träffar hundratals människor varje dag. Men faktiskt, jag måste säga att det där plåstret var bra. Blåsan döljs på något sätt, syns ju givetvis att det är något där, men man får inte den där asiga, variga DU-HAR-HERPES-skorpan som man annars har. Så jag kände mig ändå tillfreds där på jobbet med mina munsårsplåster. Dem rekommenderar jag.




Kommentarer
Postat av: Camilla

Prima om de hjälper för de där asiga såren kommer när man minst vill det o har stressigt.

Först kommer läppen i blickfånget o sen man själv typ.

Bra alltså om reklamen funkar!

Nyfikna alltså på fortsättning följer!

2008-12-18 @ 11:19:04
Postat av: Kim

dator tillbaks nu :-) vart datorlös sen början på december. Skönt att du hittat nåt som hjälpte mot munsår, kom att tänka på den där smörjareklamen där de testar olika grejor (kaffesump o allt fan va d var) :)

2008-12-18 @ 15:53:04
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: sandra

har testat dom och dom e suvve.. Brukar ju själv få såndär as, när det minst passar...typ skolfotografering..

2008-12-18 @ 20:11:46
Postat av: Tessa

Nu är det andra dagen jag har dem, och jag vill aldrig vara utan.



Idag har många av mina bloggläsare varit in till Dillen. Garva bussigt när Elin sa "ja man måst ju komma o titta på ditt munsår" Haha, slut. Men faktum är att de ÄR suvve. Det tar INTE ont då man tar bort det, och det bildas ingen skorv, utan funkar bara som ett extra hudlager över det där asiga såret. KÖP!

2008-12-18 @ 21:32:09
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andreá

Alltså jag hade inte en tanke på ditt munsår när jag va in igår, såg nada! Men jag va ju totalt sinnesförvirrad och stressad igår också förstås. Tänk om de funkar om man får en röd finne nån gång å ska på fest... De borde ju fungera... Partytrick.

2008-12-19 @ 09:36:56
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

e d sant Andréa, kul. Ja de är bra. Haha på minnar, hmm. kanske då smink håller bättre, int vet jag, kanske funkar

2008-12-19 @ 12:01:47
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0