Inför JULEN på jobb

Skulle jobba 11-16, men det blev nästan 11-18. Så kan d gå när man har skoj. Dagen har bestått av upplockning av varor, städning av butiken, TV Åland var dit och filmade, slagit in paket, men inget sittande och ingen paus, bara gå och stå mellan 10.30 och 18 och en stor kaffe. Det var hungern som skickade hem mig, annars skulle jag nog stått där än. Finns huur mycket som helst att göra. Det kommer nya varor hela tiden, som ska köras in i datasystemet, plockas upp och resten på lager, folk köper MASSOR med julklappar och även det resulterar ju i att man måste plocka upp och fylla på hyllorna. Det är roligt. Imorgon är det 12-20, tänkte eventuellt stanna kvar efter stängning och plocka upp varor, om det behövs, så vipps kan det bli ett 12-21 pass. Inte mig emot.

En nyhet för mig som inte varit på jobb på en vecka var de nya kassarna, vita med Dillens drake, stora som sopsäckar, DÄR kan man få rum med julklappar, så kom o handla! Kan ge ett tips om att handla julklapparna nu, det blir snart kaos då ALLA ska handla, och då är det kö kö och åter kö, varorna tar slut och där står ni sen o holkar.

Själv hade jag lite framförhållning i fredags och köpte en NINTENDO DS åt Li som hon önskat sig. En silver. Ja, det var den sista i silver, höll på att bli utan. Och ett tillhörande Super Mario Bros spel (kliar i mina nostalgiska Mario-fingrar redan). Det blir hennes julklapp från oss. Sen kommer det ju ungefär 27 från mommo o moffa och lika många från fammo + att det finns en massa andra som tycker om att köpa. För sådana som undrar så gillar Li nuförtiden:

-Ska det vara kläder ska d helst vara i svart eller cerise (iallafall inte i ljusrosa el. brunt) men med glitter och diamanter på går också hem
-PRAKTISKA saker med  Hello Kitty-, Spiderman-, döskallar- och Batmanmotiv tror jag inte heller hon slänger i sopis
-Pyssel  i alla former


Nu har Li kompis här, ska riva fram allt pyssel till dom. Adios!

Kommentarer
Postat av: Kim

på tal om julklapps, vad vill DU ha?

2008-12-03 @ 18:19:01
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

Jag håller på och funderar =)

2008-12-03 @ 19:04:59
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Snart har du nog klarat av att jobba 8-timmars dag utan paus, lär dej av mej bara :D De där ny sopsäcks-kassarna, de kom igår.. Och de där som bara har en drake på en sida kom också igår.. Och de där nya presentpappershållarna kom också igår.. Allt hände igår, lagom till din comeback på jobbet :) bara för att göra dej lite förvirrad ;) Vi ses imorgon! :D

2008-12-03 @ 20:11:43
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Tessa

Haha, jadu Lena, fattar inte hur du kan jobba en hel dag UTAN ATT ÄTA??! Människa! Herregud vad det kom grejer igår då. Tycker det kommer en massa grejer o varor ALLA dagar, då jag är på jobb och då jag inte är på jobb, undra inte på att vi måste vara 4 st på jobb =) ses imorn ;)

2008-12-03 @ 20:43:51
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andreá

Super Mario e de bästa spelet- EVER! Jag fick ju playstation av Peter i julklapp för ett par år sedan. Jag älskar att spela. Men nu var det cirka tio månader sedan jag hade tid med sånt paller. Men om jag fick nintendo och super mario skulle jag absolut få tid till att spela.. Frågan är sen om Arons tänder sitter kvar i truten länge till sen....



Du e duktig som orkar jobba, och desutom tycker du att de e kul... Det kanske jag också skulle tycka, men herregud, utan Aron en hel dag.. Nej jag skulle inte palla det än.

2008-12-03 @ 21:34:37
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Haha, inte palla utan Aron en hel dag. Det är oxå duktigt att "bara" va hemma. Tycker det är skönt att komma bort. Jag ser på båda busfröna med andra ögon då jag kommer hem, kan inte sluta krama dom.



Jag behöver variation, men heltid NO THANKS. Men nu vid jul blir d mycket, men det är helt okej, det är ju bara tillfälligt.



Ja jag antar att det blir Mario då Jeff sover på dagarna och Li är på dagis efter julen, haha. Hade Nintendo TV-spel då jag var barn, och det var ju så kul!

2008-12-03 @ 21:53:30
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0