Full, ledig dag

Chrille är hemma igen och det är SÅ skönt (trots att han ligger på sängen för en middagsnap för tillf. Hmm). Idag har jag sprungit på stan mellan 11 och 15, lunchat med Susanna, köpt Nintendo DS + Super Mario Bros åt Li i julklapp, varit till Zic Zac och sprang på ett par jeans åt mig själv + 2 tröjor åt Chrille, letade garn till Lis halsduk som jag håller på och stickar (köpte nå reagarn för hundra år sen, hitta ETT likadant nystan som fanns kvar på Lottas systuga, i samma reakorg, jippi! och så snubblade jag på Lina och Anna K som var pv och luncha till Bagarstugan, hakade på för andra gången idag och pinade i mig en chokofudge m. grädde, via Emmaus och lämnade en kass (fyndade även ett par Polarn o. Pyret skidbrallor åt Li för 8 euro), in via Hallen, hem och traskade till dagis o hämta Li. Nu e jag off.

Om 2 timmar väntar ett pushpass trots min oläkta besvärliga muskel i skuldran + halsont imorse, som nu är bättre. Ska ta d buuussigt lugnt.nu va d för lite)

Gulle-Jeff har feber och såg just en hel pingu på 45 minuter, nu springer omkring rödrosig om kinderna, det skramlar i kastrullskåpet -go ahead, blöjorna är redan utspridda i hela köket, mjukt att gå på. Nu ska jag ruska liv i Chrille och byta av honom för en nap.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Har du varit full på en vanlig måndag? =)

2008-12-01 @ 17:49:02
Postat av: Anna L-B

Garv, skön kommentar Camilla!

2008-12-01 @ 18:30:25
Postat av: LenaL

Jag reagerade också på rubriken. Haha. Jaha..hon är ledig och full idag. Måndag. Varför inte? Låter skönt.



Du verkar haft en tuff dag. Om du nu inte haft en fylla på dagen kan du säkert dra en flindo rötjut nu till kvällen istället. Slappna av liksom. Det skulle jag gärna göra, om jag skulle få.

2008-12-01 @ 20:33:39
Postat av: Andreá

Tänkte samma sak.. Ha, ha =o)



Stackars lilleplutt som e sjuk då!



Jag vill också ha nya jeans! De va liksom inte igår jag unnade mig det...

2008-12-01 @ 20:34:14
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Hahaha, sten, nää.

2008-12-01 @ 22:22:51
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0