Eckerö Kryss

Ha ju heeelt glömt att berätta!

I lördags så åkte ett vi-spottar-inte-i-glaset-gäng på Eckerö kryss med á la carte dit och baren hem. Asså härrigu va roligt vi hade. Det var jag, Jenny, Victor, Pson och Kai. Det börja ju bra när Jenny kom via mig och tog en öl innan vi skulle glida ner till busshållsplatsen på Ålandsvägen. När vi kom gående i Esplanaden 17.29 så ser vi bussen i trafikljusen. Vi kuta som nå tokar, som tur var så stod killarna där och bussen skulle stannat där i vilket fall som helst. Men den hade tjuvstartat med typ 1 minut så...  =)  d vart färdgods och gott humör hela vägen till Berghamn.

I á la carten lyckades servitrisen stänka en massa rödvin på oss, javisst -vita kläder. Men de var utrustade med nå superspray som tog bort fläckarna från bl.a min rygg (hur fan d no hamna vin DÄR!?) Intendenten kom och erbjöd oss kaffe och avec som plåster på såren och det tackade vi ju INTE nej till. Vi hann upp till baren innan vi anlände till Grisslehamn. Där spelade mitt favvoband Soundway, de är bara BÄST. Fattar bara inte vart timmarna rusade iväg. Tror jag var upp och dansade (försökte) till en halv låt, det var med P son, vi försökte med styrdans, men han va så värdelös att det inte ens funkade då jag försökte styra. Herregud va dålig han va, haha.

Nå shotrace hann vi med å tror jag. På bussresan tillbaka var det svårt att sitta stilla - givetvis hade vi tänkt på färdgods, man kan ju nyktra i.  Sen vart d ju arken, där jag undrar om jag dansade ens ett steg. Vart tog de 4 timmarna vägen? Träffade en massa roliga bekanta. Nu känner jag att det är bra med alkohol för ett tag. Har sovit som en kratta inatt och jag är SÅ trött.

Igår hade jag lovat bort mig på julbord till Nautical med sväris o svägis m. familj. När jag hade ätit av typ allt så fick jag sånt tröttanfall att jag hade svårt att hålla ögonen öppna, men det avtog efter typ en kvart. Igår kväll satt jag och Chrille och surfade på Thailandsresor till nästa år. I Kamala, Phuket, så har de svensk skola/förskola som vi eventuellt tänkte att Li skulle gå i ifall vi åker iväg en par månader. Man vart ju liiite sugen på att tänka framåt ett år. Idag ska jag på jobb först klockan 14. Tur d så hinner jag med en nap då Jeff somnat. Nu ha Jeff käkat upp en halv rulle toapapper, det ser snyggt ut här...

Kommentarer
Postat av: LenaL

Låter som en riktig brakresa det där! Vin utanför kroppen är ju förstås mindre lyckat.



2008-12-15 @ 10:49:26
Postat av: Tessa

Jag sa åt intendenten och servitrisen att det var tur för dom att det var på vårt glada bord det hände. Jag brydde mig nada iallafall.

2008-12-15 @ 10:57:39
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0