REKORD!!!

Jag har fått sova!
Gissa om jag är glad. Matade gullungen vid tolv inatt. Då var jag ju vaken ännu, så ingen fara. Sen vaknade han runt 4 och så vid 7, då somnade han om till 8.15. Mums vad glad jag är. Tänk om man själv skulle lagt sig vid tolv, hoh. Men jag höll ju på med loppiskläderna till över ett.

Kanske han tänker bli en stor kille nu. Spyorna har även de avtagit lite, även fast han spyr ännu. Han ser utt som om han sku vara ett år. Så stor o duktig kille. Har börjat äta av vår vuxen mat, osaltat ris, pasta. Tuggar, rullar och över med tungan. Det är bra, så lär han sig äta stora grejer snart, utan att sätta i halsen. Övning ger färdighet, så e d.

Idag ska jag till Hälsocentralen och hämta ett intyg för min svullna skalle, så jag kan frysa mitt gymkort 2 veckor, då jag ändå inte får träna. Jag har ju varit så extremt trött den senaste veckan, trots att jag fått sova mer än vanligt. Vet ngn om man kan bli extra trött av lätt hjärnskakning?

Frulledax!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Trevlig blogg :)

2008-08-06 @ 08:09:19
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: mumari

God morgon:O) Vad lyxigt att få sova, antar att du är småbarnsförälder ;o)

Hoppas du får en bra dag!

2008-08-06 @ 08:15:11
URL: http://mumari.se
Postat av: Marie

Stackars dig som måste lida av duster av tjejfesten än!!! Nog för att den ju var så grymt rolig att det var värt att ha baksmälla dagen efter... men hoppas det onda går över snart iallafall.

Kraaaam

2008-08-07 @ 12:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0