Ont i huvve

Många får träningsvärk då de varit till tandläkarn. Jag somnade idag där jag låg. Var o påta i lite porslin i en tand igen, han visade bilden på hur den borrade tanden såg ut, herregud, inte mycket kvar av originalet, bara några små kanter som stack upp, dit i hålet skulle porslinsfyllningen sättas. Och det tar ju inte 5 minuter att sätta dit en sån. Av allt gapande har jag fått sån förbaskad huvudvärk. Usch vad d dunkar. Hoppas d går över tills ikväll, för då ska jag på bodypump 20.15, inge kul att stå o lyfta då huvet håller på och sprängs.

Li är överlycklig då grannen Emma är hemma igen, de ska flytta. Men de tänker inte tappa kontakten, de håller vid varandra trots att de inte lekt eller hört av varann på över en månad. De pratar om varann hela tiden och nu är de så lyckliga och Li blir eventuellt hemma från dagis imorgon så de kan leka hela dan.

Kommentarer
Postat av: Kim

hoppas pumpen gick bra =)

2008-08-25 @ 22:49:20
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Andréa

Somna hos tandläkarn.. fantastiskt avslappnad tjej måste du va. Orättvist. Mina ögon står som råttpittar i huvve när jag ligger där och sen har jag ont i hela kroppen efteråt. Hujj. jag sköt upp min tandläkartid som e på kommande. E skitnervo inför besöket.

2008-08-26 @ 07:55:08
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Hahaha, va d no e o va nervo för. Inget som tar ont. Men nu jävlar har jag ont, hela käften är demolerad och jag kan inte tugga på varken höger eller vänster sida, bara mjukt, tandköttet är uppfläkt. Nej usch, måtte detta vara över snart. Nästa månad ska jag dit o operera bort 2 st visdomständer. Kanske jag somnar riktigt djupt då =)

2008-08-26 @ 20:00:09
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

jag har tydligen lite sjuka vänner!!! somna hos tandläkaren..... en annan kompis jag har somna hos gynekologen.. fattar nada...

2008-08-27 @ 08:45:28
Postat av: Tessa

Hahaha, gjorde hon. Ja, det är inte helt omöjligt d heller, man ligger ju bekvämt.

2008-08-27 @ 10:38:59
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0