Lunchpaus

Nu har det gått en timme sen jag skrev sist. Asså jag måst ju ha nå fel i huvet. Tror ni jag gick o dammsög direkt? Nej plötsligt står jag och kokar gamla nappflaskor som jag ska lämna vidare, hur fan jag no kom på d när jag sku gå till städskåpet. Sen, när jag kokat o torkat dem klart, då börja jag dammsuga. O nu e d golvtorkardax. Men just nu har jag lunchbreak (låter ju som om jag hade ett 3 våningshus att städa). Vi håller på o tömmer kyl och frys, så d fanns inte så mycket hemma. D vart ½ squash, 2 morötter och en bit av ett vitkålshuvud och en proteindrink schysst combi. Men nu e jag lagom mätt och det var skitgott.

Nu undrar ni kanske varför vi tömmer kyl och frys. Frysen ska frostas ur och kylen ska inte va så proppad på söndag, för på måndag morgon åker vi till Sverige på turné. Turnén ska innehålla lite för alla. Däremot har vi svårt att finna så mycket som är öppet den här årstiden mitt i veckan för småbarn. Har ni något förslag? Rutten blir söderut och sen tänkte vi åka upp till Göteborg och Liseberg på torsdagen. Vet att det finns såna där lekland lite här och där. Hade ju hoppats på typ Vimmerby, men det är ju stängt. Förslag mottages gärna. Plötsligt slog mig tanken att åka över till Danmark  =)  men det förslaget har jag inte gett till Chrille än. D blir mycket bilåk. Okej nu ska jag försöka torka bort alla torkade spy- och dreggelfläckar på golvet UTAN att göra nåt annat före.

Kommentarer
Postat av: Kim

Göteborg är nice =) dit var jag på turne i somras :) (och nej, körde inte karaoke, fast det lockade som fan)

2008-08-28 @ 15:43:25
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Kim

Apropå musik förresten, Tessa, du har mail angående Arken-gästandet :)

2008-08-28 @ 15:44:20
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Lena

Ska ni göra skön off season semester för hela familjen,ska ni åka till Gotland. Där finns Kneippbyn där man kan träffa Pippi Långstrump och gänget. Visby är en finfin stad med massor att se och hela Gotland är toppen att besöka! Andreas och jag var ju för två år sedan, i slutet av augusti. Då slipper man alla stressade och svettiga turister. Rekommenderas varmt!

2008-08-31 @ 19:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0