Glömsk

Peter ringde och sade att jag hade fått plats på reservplats på pumpen idag 19.45. Tack, vart ju jätteglad förstås. Tills jag 21.45, 2 timmar för sent kom på -hoppsan. Asså hur förbannat glömsk får man va. Håller på och hjälper en dam med att göra en bok. Jag hamnade oplanerat där "en sväng bara", för jag skulle ju på pump, halv åtta satt vi och drack kaffe. Det enda jag hade i huvet var att jag måsta hinna till apoteket o köpa medicament till min sjuka familj. Jag blir så (saatans) slut på mig själv.

Nu är även Li sjuk
Ena ögat var helt varigt och svullet då jag kom hem. Ont i örat hade hon oxå. Lika bra att de är sjuka nu, och inte då vi är i Sverige. Det är väl jag som sitter med flunssa då. Tur att det inte är jag som är chaffis.

Jeff sov 4 timmar idag på dan (11-15)
Och somnade kl. åtta ikväll. Idealiskt (men sällsynt). Nu har han trottats full med nattvälling och så är jag förberedd på en puffa rumpan session vid 3.30, sen ska han väl upp 7.30. Såna nätter kan jag ta. Eller så vaknar han när jag kryper under täcket och blir rabiat en gång i timmen fram till kl. fem. Va spännande, när man aldrig vet hur d blir.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Li, då jag hämtade henne på dagiset tittade hon mig i pannan med bekymrad min:

-Oj, e d där en finne? Sedan tittade hon vidare runt om i hela fejjan på mig och fortsatte:

-Men herregud va många finnar du har. Och drog inte ens på smilbanden, utan var ûber allvarlig.

Tydligen satt d sina spår då man typ tog fram tången igår kväll.

Kommentarer
Postat av: Andréa

Ha ha, tog fram tången.. Vilken tång? Kristina försökte fixa mina porer när jag var dit på behandling. Hon klämde så tårarna rann på mig, det gjorde för jävla ont. Härligt att höra att jag inte är ensam med amningsdemens iallafall. det är inte det att jag önskar någon annan denna åkomma, men det är tur att jag inte är ensam.

2008-08-29 @ 08:19:39
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Ja det är ju alltid en tröst att veta att man inte är ensam =) bara att lära sig leva med d.



Jag måst ju alltid försöka klämma "från roten" och det slutar ju med att det inte kommer mer än bara lite vätska, och kvar står en stor röd svullen "nippa". Portömning ha ja varit på, men d kan man ju göra själv oxå =) skulle behöva nån rengöring som lixom kommer inifrån och trycker ut allt som är ivägen genom porerna.

2008-08-29 @ 10:00:13
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Dessi brukar komma farandes o spana o hastigt gå till attack mot något, samtidigt sägandes att det bara måste bort att sådär kan jag ju inte ha det att se ut....

2008-08-29 @ 21:53:51
Postat av: Lena

Sejdan vad skön unge! Haha.

Jag avskyr att klämma finnar och porisar. Det gör sjuuuukt! När jag var på ansiktsbehandling och dom sku tömma porer så höll jag på vred mig sönder och samman och börja nästans lipa. Ajajajjj!

2008-08-31 @ 19:21:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0