Bra dag?

Vaknade så outvilad man bara kan med huvudvärk och en hyperaktiv bebis som med våld skulle stiga upp 8.00. Övertalade Chrille att gå upp, då han kan somna när, var och hur som helst. Men att jag då har lättatst att somna om på mornarna. Det tog ju inte länge förrän mammsjuka Li var o reppa i mig om att jag skulle stiga upp, röt nåt irriterat med min mörka morgonröst o sen fick jag va ifred. 10-tiden väckte Chrille mig, då skulle han på jobb. Fortfarande i skick som en påtrampad fluga. Men jag börjar hämta mig efter lite frulle, 2 liter vatten och en par Burana + att Jeff däckat ute i vagnen.

Nu ligger en pyjamasflicka och skriver "SOCKER" på ett papper på golvet intill. Fattar inte vad det är med henne, navelsträngen har vuxit tillbaka och den är kort kort. Hennes båda ögon är lite variga, men vi putsar med det kokta vattnet och det börjar ge med sig, öronen värker mellan varven och då är det bara att linda in en liten skiva vitlök i bomull o föra in i örongången. Skulle va mindre kul att åka på turné med öron- och ögoninflammation. Hoppas hon är i skick imorgon.

Vi har tänkt åka till Gränna o titta på när de lagar polkagrisar, till "Skattkammarön" i Malmö, Vimmerby i Jönköping är ju öppet om man vill gå omkring och strosa, men inga figurer eller teatrar är aktiva såhärårs, det är väderrelaterat, IKEA för de vuxna och Li längtar ju till att få vara i IKEAs lekrum. Sen har vi några kort i bakfickan. Men de där sakerna är nog spikade. Luskar lite på nätet ännu vad som skulle finnas. Hade ju tänkt på Liseberg, men det beror på vädret. Vi får se. Men prata inte om det här med Li, för hon vet inte exakt vad vi ska göra.

Nu ska jag tömma Bettansbordet och sen ska vi ta lördagslunch på stan.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vimmerby ligger sen inte i Jönköping utan ca 100 km österut, fast det visste ni väl.

Tom Tits i Södertälje är perfa för både dottern o mannen din =)

Trevlig resa!!

2008-08-30 @ 16:05:53
Postat av: Tessa

Jo Tom Tits (Toms tissar?) låter überbra. =) Jo vi tänkte kombinera övernattning i Jönköping med Vimmberby, därför blev d sådär. Krya på dig!

2008-08-30 @ 17:15:58
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Kim

"toms tissar", bara det var ju überbra =P

ha en skön resa =)

2008-08-30 @ 23:28:51
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0