Amatör

Igår var jag ju då till min vän Chrisso (Hägge) på avskedsfest. Han ska åter igen åka till Malaysia o jobba. Ha träffat honom 2 ggr i sommar, o d e på krogen. Och jag minns ungefär noll av vad vi pratat om. Det bjöds på grillad biff och fittit god hemlagad potatissallad + en massa dricka förstås. Plötsligt var det avfärd ut på sjön för att titta på fyrverkerierna. De minns jag, de var fina.

Plötsligt väcker Chrisso mig och frågar ifall jag ska med till stan.

-Öööh, va e klockan?
-Halv fyra...


Där låg jag och sov i sängen, full fest utanför med öppen dörr. Myspys antar jag, fara hem? Nääh. Pigg och glad kände jag mig, o full ännu förstås. Vi åkte båt till stan och jag var nog den enda som satte flytväst på mig, vad gör den för nytta under bänken lixom? Jag sa att man blir kärring då man får barn, men de andra flinade och tyckte jag var helt tydligt den enda med vett i skallen ombord. Vad de skulle till stan att göra kan man ju fråga sig. Men de styrde sina vingliga ben mot Rökkas. Jag tackade för mig och traskade hemåt. Nöjd, för att jag sovit bort den värsta tiden av festen, men ändå varit med lixom  =)  

Idag sov jag till kl. 12 och mår konstigt, ont i huvet och mår illa. Tänk om jag supit till kl. fyra! Jag hade gått och lagt mig redan halv tolv,  sån jävla amatör. Tacka fan för d.

Kommentarer
Postat av: Kim

sova på fest, wow, mycket ska man läsa =)

2008-08-31 @ 14:04:36
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Sandra

jag tycker att du super rätt hyfsat för att va småbarnsmorsa...haha...

2008-09-02 @ 22:16:32
URL: http://babychillie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0