Vattenjompa...

...inte bara för gamla tanter.

Marie fixade in mig på kvällens vattenjompa i Mariebad, det var en annan som var sjuk. Och vet ni vad, det var en av de roligaste och bästa träningsformer jag varit med om! (Camilla, nu förstår jag vad du menar med garv när ni prova på aquabike). Köpte in mig på de resterande 3 gångerna, längtar redan. Gu vad jag skratta, man skulle ha såna där långa flytkorvar under fötterna och hoppa och hålla på, slutade ju med att de for mellan benen och flöt upp arslet, där låg man o sprattla med röven vid ytan och höll på att drunkna.

Det tog på alla muskler och det sägs att man inte ens får träningsvärk efteråt då vattnet masserar musklerna. Återstår att se, jag var helt slut. Nåväl, skönt är det att ha kommit igång med träningen igen, väl behövligt *harkel*. Skulle aldrig ha funkat då jag ammade mer, det sög ju musten ur en. Nu är amningen något nedtrappad och imorgon ska jag på lunchcore klockan 12.00 och torsdag pump, på Söndag vill jag att ALLA SOM KAN ska åka på Jättejompan i Godbyhallen klockan 18.00. D ska jag.

Vattenjompan tog på, för vem gled int ner i soffan och dyna bort rejält då jag ammade tjockisen. Nu sover båda mina killar på var sin soffa, och jag ska gå o lägga mig.

Kommentarer
Postat av: Linda

ja, vattengympa är gött. jag gick hela graviditeten. Jättemysigt att flyta runt och slappna av samtidigt som jag kände Vilja böka i magen. vi slappnade alltså av 10 sista minuterna bara =)

2008-04-02 @ 02:55:50
Postat av: Camilla

Finemang! du är redo utan att jag behöver utmana dig i tidningen denna gång =)
Vattenjompa är skönt men aquabiken som du verkar ha haft inslag av är bäst =)
Du är på gång, du är laddad....

2008-04-02 @ 10:11:35
Postat av: kussa sandy

Fränt att du digga det! jag kommer ju hem nästa vecka, så kanske jag kan haka med på nåt pass? Det börjar bli dags här oxå nämligen;)

2008-04-02 @ 11:08:03
URL: http://babychillie.webblogg.se
Postat av: Mita

SHIT, va duktig du e.....jag orkar bara fika.....

2008-04-02 @ 15:28:13
URL: http://mita.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0