VÅRSTÄDNING

Supermamma kom hit idag och är i full gång med att tvätta våra fönster. Vi har inga små fönster, så det är ett tusans jobb. Hon e duktig min mamse! Proffs på städ iallafall. Jag har passat på att städa jag med, tvättar, sovrummet är bytt sängkläder i Jeffs och vår säng, dammsuget UNDER sängen så gott man kommer åt, och tvätta golv.

Susanna kom via med lite vårstädarprylar hon med, hon hade rivit fram gåstolen ur gäststugan, den kom ju SÅ passligt tills idag, så Jeff har suttit och petat på den en stund oxå.

Jag var illa tvungen att dammsuga under soffan när mamma drog undan den oxå, hujedamej, där skulle nya arter kunna bildas. Nu börjar det bli dax för ett Bettans prylbord igen, herregud vad det finns prylar i alla vrån. Fattar inte. Och inte minskar det nånstans trots att man bär ner kassvis till källarn.

Nu är det tvätthängning. Och sen kanske det blir dammsuga ur bilen (Kanske).

Kommentarer
Postat av: Lena

Du skulle bara veta vad jag hittade under kylskåpet när jag drog fram det just. Korv-vis med damm. Nu är det avfrostning på gång.
Det är bra med mammor som gillar att tvätta fönster. Morsan är hysse på det. Hon tvättar sina fönster varannan dag typ..

2008-04-29 @ 15:33:22
URL: http://dolcetto.webblogg.se
Postat av: Tessa

Haha, ja mamma vill väl inte skämmas över att sin dotter har så skitiga fönster, då jag int riktigt kommer till skott att göra d själv.
Mmm, avfrostning, sku nog behövas, men det blir d sista projektet d, börjar bli lite trögt att få upp ena luckan så...

2008-04-29 @ 17:07:12
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Mita

Jag frågade Ritva idag om hon ville vara en "riktig" svärmor och tvätta mina fönster???
Hennes svar: Javisst!!!
Me lööööv.....

2008-04-29 @ 20:22:39
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av: Tessa

Hahaha, hahahaha LYLLO!

2008-04-29 @ 22:37:00
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0