Vädret vädret, åååh

VAD HÄRLIGT!!!

Har redan varit ut och gått 2 gånger och nu ska jag promenixa o hämta Li till dagis. Senare ikväll kommer Susanna över, då ska vi ut och gå. Passa på passa på.

Idag vart det långlunch med Lina o Anna på Pommern, hade ju givetvis glömt babyvakten hemma, så jag måsta ränna en par gånger ut o kika att han int hade i femte växeln, men han sov så gott med sin feber, tjockisen. Längre än vanligt t.o.m 2½ timme!!!!! Kunde ha feber lite oftare tycker jag, haha.

Nån längre vart på sängen har jag inte kommit, men jag har gjort upp ett mål med pappa. Om en vecka ska den skruvas ihop, så att så att. Då jävlar blir det röjning så det heter duga!

Har åter igen blivit bjuden till Krokens på middag, det är nog kombinerat café och restaurang det där. Stackars stackars oss som int får äta hemma  =)  Ska göra ett stopp på vägen och se om de fått in nå cyklar i stan, annars lär nog Li ha ryggartros innan hon fyllt 5.

Kommentarer
Postat av: Mita

Ja du sportfåne, det är nog bäst att du rör på dig så som du blir bjuden på middag jämt och ständigt (nääää, inte alls avis)....

2008-04-17 @ 18:45:51
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av: Tessa

Sportfåne, haha sure fy fan va slut du e Mita! Men däremot förstår jag
att du e avis på våra middagsbjudningar. Har EN HEL DEL att bjuda igen sen när vi har flyttat till huset.

2008-04-17 @ 20:22:24
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Camilla

Jag har lagat mysli mmmm va gott kvällsmål avis? visste väl det=)
Kommer direkt på middagAR =) för jag hoppas ju såklart att jag blir bjuden!!!!

2008-04-17 @ 21:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0