Tisdagens aktiviteter

Har besökt sjukgymnast idag. D va riktigt kul, först när jag satte mig ner så kände jag att fysioterapeuten luktade lite karl (typ mek, som om han kom direkt från garaget) han hade lite såna byxor på sig oxå. Plötsligt hör jag en lite suck bakom mig på golvet, vänder mig om. Där ligger det en tax o dynar djupt i ett hörn. Hahaha, fränt o ha doggen med på jobb här, sa jag. Han fnissade tillbaka och sade förut hade jag två. Han var duktig och klämde o böjde. Fick lite övningar att träna hemma och så körde han med ultraljud för att ge mera blodflöde till musklerna + massage på området. Även han skakade på huvet och tyckte det var helt otroligt att jag inte fått hjälp på Hälsocentralen förut, när min rygg är så väldigt illa. Men nu ska d bli bättring på d, så:

-klockan 18.00 vart det föräldra-barnjompa. Vart faktiskt lite svettig idag t.o.m. Lite redskapsjompa, hänga i lianer och ringar! Nostalgiskt!

-och klockan åtta var det vattenjompa. Herregud va kul. D var lite cirkelträning, bl.a aquabike, kul och man fick ju MJÖLKSYRA! Det är rätt härligt där i Mariebads terapibassäng, man spanar ut lite över slemmern medans man tränar, defintivt fortsättning i höst!

Med dyblött hår skjutsade Marie (tack!) ut mig till flygfältet, för Sandra skulle komma kvart över nio. Tur att flyget var försenat, så hann jag oxå åka dit och välkomna lilla Chillie till ön. Man skulle trott att d va nån märkvärdig person som var påväg med planet då det stod 4 pers och väntade på samma person(er). Fick hålla lillskruttan, hade ju såklart glömt bort hur man håller en knappt 2 månaders knodd. Jeff är ju som han är. Inte mycket att jämföra med. Ska bli såå kul att träffas imorron.

Kommentarer
Postat av: Mita

SLUTA mig dåligt samvete din jäkla elitidrottare!!!!
=) Har inte alls ångest för att jag rör mig för lite, nääääää.......

2008-04-09 @ 08:10:47
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av: Tessa

ELITidrottare HAHAHAHA. Jag MÅST ju göra d, annars har jag rullator när jag e 40! Tänk på att d e därför så behöver du int få nåjjor
=)

2008-04-09 @ 09:49:50
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Camilla

Du är duktig i allafall!!!!
Kanske du skulle satsa på rullstol annars...så får C,L o J turas om att köra race m dig
eller har du blivit farträdd o klenar =)

2008-04-09 @ 11:23:22
Postat av: Petra

Va?!? Vart de inga suuupa då??? Ha ha!

2008-04-09 @ 15:29:40
Postat av: Tessa

Hahaha, fy saaatan för SUUUUPAA. Rullstol ja, sku nog va, borde låtsas att jag är i sämre skick än jag är, så sku man ju kunna utnyttja d där.

2008-04-09 @ 16:34:36
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0