Jag mår illa!

Idag har Malin haft Jeff igen, she is so lovely. Så jag startade min morgon med en barnfri brunch på Nautical med sväris, svägis o min käre sambo, mums filibabba! Sen promenixade jag med Bianco hem, ringde kusin Mia i Nord Irland (baara 45 minuter, billigt), lagade mig ner i källarn o fortsatte på vaxningen av sängen. Nu återstår bara två skivor till gavlarna att färga och fallskyddet, sen är den klar att montera!!!

Följde med och hämtade Li till dagis, kändes lagom tomt utan barnvagn. Li fick en glass (jag med), så drog hon och jag ner på stan för lite ärenden. Det slank med ett par brallor åt Li, så satans snygga!

image209


Halv sex vart d Hesburger, för första gången i år. Det tog 45 minuter för Li att äta. Det skulle ju skuttas mellan varje tugga, jag fattar inte...

Hemma igen så gjorde jag ett källarbesök på en timme. Li kom ju med ner och höll mig sällskap med en massa konstiga frågor, hon hjälpte även till att hålla i den stora gaveln, o d va ju behövligt när man gärna skulle haft 4 händer -tack Li!

Sen på kvällen vart jag bara att må så jävla skit. Trodde det var kaffet på Hesburger, men jag undrar inte om det är när jag hållit på med det där trävaxet, för det blir inga bättre. Nu är klockan snart halv tolv, och jag är spyfärdig. Säkert bättre efter lite sömn. Ska jobba på Dillen imorn! YES!

Kommentarer
Postat av: Kim

vad snäll Li du har =) hade jag vetat att du var på dillen idag hade jag tittat in :P
Ha en bra kväll.

2008-04-05 @ 18:46:49
Postat av: mia

joo nagra koppar daligt kaffe brukar gora susen i mu--
oj oj vad d blev knas. ja
du vet va jag menar

2008-04-06 @ 16:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0