Full fräs!

Idag har det verkligen varit full rulle på mig. Sov dock till 10.45 Zzzz, mindre asigt.

12.00 var jag till Avancia på core, aj aj, några övningar där som visade att jag är VEK i ryggen, träna mera asså! Sen plockade jag upp ett stycke michelin från Cikada, gasen i botten till Bagarstugan -i TVÅ timmar. Lina, Sandra o Chillie. Lina var duktig och gick tillbaka på jobb efter typ 1½ timme  =)  men vi spädbarnsmammor hade ju jobben med oss, så vi hade INTE brådis NÅNSTANS.

Chillie hade en liten hungerstund och grät en skvätt, Jeff satt i bilstolen på golvet o sov. Plötsligt hör jag hur Chillies röst blir hög, arg och tydlig, men det är inte Chillie, utan Jeff som vart väckt o smittad, han gav ifrån sig ett vrål så taket höll på att lätta på Bagarstugan, haahaha, herregud jag som trodde d va Chillie.

-Hemma så vart 2 maskiner tvättade idag.

-Li fick kompis hit, de lekte, badade och gick ut.

-Jeff tog en "nap" mellan 17.30-19.30 (herreguud va snäll han e med mej).

-Jag har plockat och plockat (fast d int syns ALLS).
-
Sandra o Chillie kom över. En massa skitsnack och babyröster klingade härinne. Kom även på att Jeff nog blivit "lite lugnare" på senare tid. Minns precis att han för int nå länge sen va som Chillie: hungrig, missnöjd, glad, trött, hungrig, flina, mysa, byta ställning, uttråkad, glad o lite hungrig igen. Ja det är faktiskt roligare att umgås med dem när de blir lite större, HÅLL MED! Men hon e ju SÅÅ SÖÖT, och den där lite ynkligare rösten jämfört med Jeff, som låter som en skogshuggare när allt inte riktigt står rätt till. Kul att de är här en vecka.

-Vid tiotiden fick jag hybris o började baka hälsobrödet, och samtidigt så förberedde jag såsen till tonfisk- och spenatlasagnen jag ska laga till krokens imorron. Nu ska jag gå och sova. Så d så.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Fabian vad du är hurtig, här bor jag framför datan med telefonen i handen nuförtiden...
Jätteduktigt av dig!!!!!!

2008-04-10 @ 12:17:28
Postat av: Mita

Hurtbullen är på G!!!
Håller med, jag gillar oxå när kidsen blir liiite större så man slipper den där spädbarnsovissheten om vad tusan gapskriket handlar om DENNA gång......
Men VISST, dom är ju sjukt söta 3-4 kilos klumparna!

2008-04-10 @ 12:21:05
URL: http://mita.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0