Ett annorlunda träningspass (med mera)

Fick jag idag när jag var med grannflickan och Li till dagiset här brevid "Flaggskeppet".  Undra int på att dagisbarn int e feta (de flesta iallafall) då de junglar, klättrar och bökar på. Jag själv lekte barn och klättrade och armhävde mig i alla ställningar där fanns. Jag agerade stående gunggivare på en gungbräda så jag fick mjölksyra i låren, då man fick välja sakta, hård, eller superhård fart. Sen så skulle jag åka rutsch, men låtsades vara skiträdd och låg o drog mig upp och ner i stången ovanför starten på rutschen tills armarna sved. Jag sprang o lekte tagare tills flåset tog slut, balanserade och vart nedknuffad på flit så jag "ramla". Ja t-shirten var blöt när jag kom hem efter en timme. Det var kul.

image231
Gissa vem som sa "jag tänker se grym ut" när jag tog fram mobilkameran.
Hon e så slut!

-I det här vädret vill man bara vara ute ute ute. Mellan lunch och muminteatern var jag och barna till Ulle o Fanny (Viggo, Ebba och John och taxen Zack bor å där förståss). Där gassade solen så man ville ta av sig till linne.

-Nu återstår ca 1 timmes arbete på Li säng. På torsdag har jag sagt åt mig själv att allt ska vara helt klart för att skruva ihop på plats. Då återstår även röjning ur Lis alkov och bokhyllan som måste flyttas, eller ännu enklare är nog att montera bort en sektion (så man kan skuffa in den skräddarsnickrade sängen), madrass ska införskaffas. Sen ÄÄÄNTLIGEN är projektet avslutat. Vad kul d ska bli att få fixa till i en ny alkov.

***

Kommentarer
Postat av: Camilla

Nu börjar du komma i samma takt som din sambo , barnasinnet är med!!! YES =)

2008-04-21 @ 09:35:54
Postat av: Jenny

Det gäller att ta vara på träningstillfällena då allt satan är uppbokat på Avancia!

2008-04-21 @ 19:02:26
Postat av: Anonym

Ha ha, ibland kommer faktiskt "barnet" som är undanstoppad nånstans i tårna fram...
Ni verkar ha haft lattjolajbans iaf!!!!

2008-04-21 @ 20:29:25
URL: http://mita.webblogg.se
Postat av: Tessa

Jo ibland orkar man, oftast är det Chrille som står för den delen, men nu var ju inte han med!

Jo allt satans e uppbokat på Avancia om man int bokar såfort man stiger upp på morgonen. Djises vad enerverande! Men mina lunch corepass finns det alltid till, tuuur.

2008-04-21 @ 20:40:43
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0