Barnvakt o hundvakt

Igår hade Malin Jeff från två till halv åtta, stackars stackars mig vad jobbigt att vara ifrån honom  =)  skämt o sido, guuud vad man blir sluut när man får han tillbaka, sötare än nånsin satt han där i Malins Honda o gurglade med sin tiger. Man ville bara nypa o ruska lätt i kinden.

Bianco blev av någon anledning kvar på Krokens efter min snabbvisit igår. Där får hon stimulans så d heter duga, promenader, katt o råtta med deras katt Fia (Bianco är råttan) o tutta i SÄNGEN med Dessi, håh hå vilket lyxliv. Själv var man HELT barn- OCH hundfri. Men sen kunde Li och jag vara på tumis och åka till Kantarellen o handla.

Häromdagen:
Li bär en juicetetra från bilen, jag påminner henne om att INTE tappa den, för då går den sönder. Givetvis så tappa hon ju den, men den höll.

Vilken TUR att jag e barn, skulle jag varit vuxen så skulle den ha spruckit, för ni e mycket längre.

Skönt logiskt tänkande.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Igår kväll när Des skulle sova hade hon Bianco o Fia m i sängen o så får vi ju inte glömma fisken Edwin som fanns med på hyllan bredvid oxå... =)
Sampa prommenerar oxå så gärna till o från dagis när han får hålla i Bianco...alla är lyckliga =) o jag får motion!

2008-04-22 @ 10:00:16
Postat av: Katta

Din dotter är ett geni! Att kunna tänka abstrakt (som det heter på fackspråk) kommer först vid 7-års ålder. Vacker och intelligent... farlig kombination.

2008-04-22 @ 11:18:50
Postat av: Tessa

E d sant? Herregud vad du vet då. =) jamen kul, får se om hon drar om sin mor och far på den fronten.

2008-04-22 @ 15:07:03
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Catta

Åh, va gullig hon är lill-tjejen! Jag har inte heller det problemet att dom sku gå sönder om jag tappar dom för jag är inte tillräckligt lång för det. =P

2008-04-22 @ 15:14:21
URL: http://cattah.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0