Aktiv dag

Imorse började jag röja i Lis alkov. Bort med ALLT, även sängen. För pappa min skulle komma och skruva ihop hennes nya loftsäng. Jisses vilket projekt! Jag är inte klar än då jag håller på och sorterar igenom alla hennes grejer. Har slängt massor, o ännu mer när hon somna hehe.

Här e världens finaste säng:
image239
Li sover gott i sin alldeles unika, hemlagade säng. Det där blåa är en målad plåtbit som hon kan ha sina hundra magneter på. Sen så har hon släpat upp en fjärdedel av sina kramdjur, finns en hylla längst mot väggen, på den har hon bl. a sin vattenflaska, en cd-spelare och alla sina cd-sagor.

Hon har valt ut en del som hon ska sälja på Bettans Bod  =)  "men då vill jag ha pengarna, för det är mina grejer", svarade hon. Givetvis e d hennes pengar. Garv, vad tror hon att hon har för mamma egentligen?

Mellan projektet så har jag varit till Fantasia och ätit årets andra pizzabit, delade med Chrille, är ju ingen pizzafan, men det var nog gott. Li och jag gick därifrån direkt till Jättejompan, smart med pizza i buken, fick ju håll efter 10 minuter. Li och Samuel va skitsöta då de stod och gjorde rörelserna som Gittan gjorde. Det var helt underbart och härligt där på WHA. Gu va tjockt härligt gräs på fottisplan märkte jag då man gjorde rygglyft med kranen i marken.

image240
Mamma, jag hinner inga gööraaa
(hon fick i nerverna när hon inte kunde hålla tempot).

Jag och Li gick visserligen från arenan (inte många hundra meter), men annars så har jag bara varit hemma idag och donat på med detta oändliga projekt, och trots det så står mätarn på 9440 steg nu. Mör som sällan.


Kommentarer
Postat av: Lena

Har du fnurr på bloggin?? Det ha blivit samma två ggr. Eller har jag druckit för mycket vin nu igen?

2008-04-27 @ 23:15:47
URL: http://dolcetto.webblogg.se
Postat av: Tessa

D fnurra bussigt igår jo, men nu fixat!
=)
din lilla vinare

2008-04-28 @ 08:51:00
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Camilla

GU va fin sängen vart! Toppen!!!
Ja det är inte lätt för en vuxen ens alla gånger att få alla rörelserna på rätt på Gittans jompa, men visst är de ju söta de små liven som sliter o försöker verkligen =)

2008-04-28 @ 11:06:57
Postat av: Jenny

Jisses, va nätt!

2008-04-28 @ 17:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0