Pippi Li

Jag tyckte vi var på Lantis för några dagar sen, verkligheten är 1 vecka sen. Men nu kommer lite försenade bilder på Li som skulle vara utklädd till Pippi på Skördefesten, inkl. tenntrådar i flätorna. En och annan blick med ett leende fick hon där hon skuttade i sin Pippi-dräkt.  "Lilla gubben" (hästen Marit) var där oxå. Gör tricket  gör tricket! ropar en stolt far från andra sidan staketet, och där kom det -armarna ut! Och höhoppning var succé, hon ville inte gå därifrån andra gången heller. Det är verkligen lantbrud i stadsflickan.

image75

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag tror en röd pippiperuk ligger i lådan som är på väg till emmaus =) annars kanske en röd sprayburk kan fixas =)för det sista lilla på tuffisen!

2007-09-30 @ 18:57:27
Postat av: Tessa

Edde sant? Men va passligt. Oj vad jag kom ihåg att titta i den sist vi var där då...ja just ja schemat...

2007-09-30 @ 19:18:12
Postat av: kussa sandy

Jeeesus va gullig hon e lilla pippi! Kommer troligtvis inte att lyckas laga sådanadär flätor på vårat barn med tanke på den menlösa hårväxten, men färgen kan vi nog få till!!!!! Robbe frågade mig häromdan om vi inte kunde laga rasta på barnet direkt?! Jaa, röda rasta , varför inte????

2007-10-02 @ 13:11:31
Postat av: Tessa

AASGARV. Satan va slut du e Sandra.
Jag kan säga att Jeff ska få små dreads när vi åker utomlands nästa gång. Såg en ett åring som hade små tunna korvar i håret när vi var i Thailand. Så jävla sött. Fem före att vi skulle gjort på Li. Men med tanke på att hon var tjej sen och att man måste klippa snagg för att få bort dem så avstod vi.
Men röda rasta kan nog bli en hit! Hahaha.

2007-10-03 @ 09:11:55
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0