Ledig och trött

Idag såg min att-göra-lista ut såhär:

-tvätta, hänga, ta in + vika
-stordammsuga klart
(orka bara med halva lägenheten igår, under och bakom ALLA möbler)
v -FPA
v -Företagsbyrån
v -Hälsokostbutiken
-Apoteket
v -titta på ny bärbar DVD spelare
v -handla
v -hämta Li från dagis kl. 16 med moster Jessica
(som skulle åka med Li och handla barnrykt- och borstgrejer till Eldorado)

Li var på dagis INNAN tio, kors i taket, missade förståss morgonsamlingen. De var precis påväg ut och leka när vi kom, men det rörde inte henne i ryggen, hon var ju faktiskt med på samlingen i fredags. Jag cyklade hem igen, åt frukost, kollade lite på datan. Vart plötsligt trött. Drog mig för att gå ner till tvättstugan, men tog mig till slut i kragen och tvingade mig ner för att sätta på en maskin rött. Tröttslaget gick inte över. Så kl. 12 lade jag mig i sängen för en vilopaus. Vaknade två timmar senare, hoppsan. Ack så skönt.

Åt lite kombinerat lunch/mellanmål vid halv tre. Tog tag i mig själv och drog iväg för att få några krux i listan. En timme senare hade jag avklarat de viktigaste och kunde visa Jessica var Daghemmet Wäktars låg. Dammsugningen kan vänta lite till, och apoteket har öppet alla dagar. Tvätten är hängd, men inte torr, och dagen är ju inte slut än. Så trots att listan såg rätt lång ut, tog det inte länge att utföra nästan alla ärenden. Nöjd över en slö dag.

***
För tillfället ligger sessan i soffan och tittar på Walt Disney filmen "Landet för längesedan". Handlar om nå dinousaurier, och givetvis så ska d ju va sorgligt. Fröken sitter och storgråter högt och tårarna sprutar. Hon säger att hon vill in i filmen och trösta och krama den stackars Lill Fot. Gulle gumman, hon får ju mig att gråta oxå, jag klarar inte av att se Disneys härliga familjefilmer utan att lipa. De är ju så jävla bra. Tur att man kan dra sig till bloggen istället, annars skulle vi båda sitta där med rödsprängda ögon.

***

Kommentarer
Postat av: mia

Jag brukar nufortiden se till att jag inga ater sa mycket pa kvallen, sa man kan frossa i frukost o lunch. Idag blev lunchen 4 rostade mackor med salami,philadelphia ost o tomater, 1 nectarin,juice o te. Sen klamdejag nog ner lite godis pa stan ocksa men d orka jag inga namna for det e ju sa sjalvklar att d finns plats for godis eller hur?

2007-09-03 @ 21:33:30
Postat av: Tessa

Oftast finns det rum för en havrecocosboll från Robert´s Coffee efter att jag ätit lunch där. Kan ju knappt gå efteråt, men det är det ju värt!

2007-09-04 @ 10:00:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0