Bubblan och krav

Så har vi invigt Bubblan med trots och test. Chrille och Li åkte dit vid 18.30, jag stannade hemma och pustade en stund. 19.50, dvs 10 minuter innan jag skulle varit där och bytt av honom (då det var meningen att han skulle åka och träna, men av någon underlig anledning skippade han träningen idag, krämpor?) så fick jag ju fett crawings efter RÄÄDISOR. Det fanns bara 2 fjuttiga rädisor kvar i kylen av lördagens ranson (2 knippen) som snälla pappa köpte till mig, så då måsta jag ju VIA Kantarellen. Tänk, jag har krav som är så stora att jag inte kan hålla tiden, hade jag inte när jag väntade Li. Jag köpte 3 knippen och nästan en knippe rök ner i min sura mage pv från svampen till Styrmansgatan, undra inte på att man får halsbränna sen.

Chrille drog. Jag tog en bok om barn och lade mig i ena mysrummet och läste, medans Li pysslade och lekte med föreståndaren Nina. Det var ett barn till där, en tjej som hette Julia, typ ett år äldre än Li. På nära avstånd hörde jag Nina säga:

-Ja nu ska vi städa undan det här.

Li, som faktiskt utan problem brukar städa undan efter sig testar Nina:

-Men jag tänker inga.

Jäkla rackarunge, o inte kunde jag börja lägga mig i heller. Helst sku man ju ha härja liggandes som en klubbad säl från soffan i rummet intill:

-Li!!! Nu gör du som hon säger, annars.... och kommit på nåt bra hot, som jag är rätt bra på. Och som hon ALLTID går på.

Bubblan är ett mysigt ställe. Där ska man ta det lugnt. Li röjde slätt och ville helst leka med alla grejer på samma gång. En i var hand, och några mellan tårna oxå. Det var väl nyhetens behag. Hon kanske är lugnare på onsdag, då jobbar jag och Chrille är på mediskurs "Skärgårdsskepparkurs". Så hon får åka dit.

Kommentarer
Postat av: Mia

Lochlainn sager bara- men jag orkar inga!!d tar for laaange da! Man bara -naha Einstein,d varnade jag dig for fore du borjade halla ut heeeela leksaksladan!Pucko(inte hogt)

2007-09-10 @ 22:35:55
Postat av: kussa sandy + lillan

har märkt att jag oxå gärna kommer på tomm ahot för att få ungarna att göa saker.. " ska jag ta DIN mp3-spelare oxå eller?????" Funkar säkert med hot bättre på tre-åringar än trotsiga tonåringar...

2007-09-11 @ 09:58:51
Postat av: Tessa

tomma hot e inga bra, man ska göra dom sen å
=)
-"annars ryker dom över balkongräcket ut på gården" funkar här.

2007-09-11 @ 10:55:23
Postat av: Camilla

Hört mycket gott om Bubblan, perfekt!!!
fast vi har ju Ellen till billig =) peng oxå som vill tjäna lite pengar hemma, fast hon börjar bli så upptagen med all dans....
att de inte kommit på bubblan på lördagskvällar o sent kanske övernattning oxå..=)

2007-09-12 @ 08:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0