Blir det en pojke eller flicka?

Imorgon bitti vid sju (kvart över) ringer väckarklockan. Avfärd mot Stockholm och Kolmården. Motorlampan i vår biljävel  har börjat lysa igen, så det blir Cikadas firmabil Honda Accord -87 som eskorterar oss. Har fått tid till Chevrolet verkstan i Akalla 4 oktober. "Bilen börjar bli gammal" säger Chrille. Och nog fan är det besvärligt att man måste ta sig en dag till Stockholm för att få ett eventuellt småfel fixat på sin bil. Snart byts den ut mot en Honda eller nåt annat mer normalt. Fan va omständigt med amerikanskt!

På schemat står,

F R E D A G:
Lunch med brollan på Friday´s i Sthlm
3D ultraljud=imorgon vet vi om det är en med snopp eller ej! Om moderkakan ligger bra, eller för lågt över utgången=kejsarsnitt. Vi får oss en titt på hur liten ser ut inkl. kroppsfettet och dylikt. NYFIKEN!
Lite strosa i storstan
IKEA
Sova på Ibis Hotell
i Nyköping

L Ö R D A G:
Frulle, och vidare mot Kolmården. Besöka djurparken, gå på Tiger Tour och sova på Vildmarkshotellet.

S Ö N D A G:
Frulle, bilsafari i djurparken mm. Vidare mot Grisslehamn.

Om allt går som planerat kommer jag att blogga in könet här imorgon kväll (asså inte mitt kön), borde få bilder på en CD från ultraljudet, då kommer ju givetvis en skönhet att dekorera bloggen oxå. Vi tror ju själva (påverkade av tidigare 2D ultraljud) att det är en pojke därinne. Och jag vill lite att det ska vara en som kan kan kissa sitt namn i snön, men på samma gång skulle jag vilja, om jag fick välja, att det skulle vara en som måste kissa på huk. Så det ska bli kul att få veta, av ren nyfikenhet. Är det en gosse så kan jag ju innan han är ute sortera kläder och förbereda ett och annat, ha nåt att göra om dagarna lixom  =)  är det en tjej, så får klädlådorna och kassarna ligga kvar i förrådet nästan 8 veckor till (slött att inte få riva ut och sortera och plocka). K R A M

Kommentarer
Postat av: Anna L-B

Vi väntar med spänning :-)!
Kram Anna (& Rasse, som klämde sig ner på kontorsstolen breve mig och oxå ville läsa dagens inlägg)

2007-09-13 @ 20:54:09
Postat av: ramona

ååååh va spännande,lycka till o hälsa alla djuren på kolmården ;)
kram

2007-09-14 @ 00:08:09
Postat av: sanna

mysigt ni kommer o få! mums,friday´s luncha där i somras var så gott! spännande måste alltså plocka fram datorn imorn då..ska försöka är nyfiken! själv ska man ha ett hus fullt med "sockerspeedade" 5-6åringar på lördag i 2timmar..byte ngn?

2007-09-14 @ 08:18:44
Postat av: Petra

Då sparar jag Antons urväxta kläder ett tag till då, så kan du komma och välja och vraka när det behövs ifall det blir en me snopp!

2007-09-14 @ 08:55:50
Postat av: Anna L-B

Sanna - been there, done that ;-)!
Pust, det var alltid en pärs och man pustade ut när barnkalaset var över för det här året, så neej tack :-). Rasse blir 13 nu, så de där kalasen är historia. Men snart får man väl börja pusta över ff-risken istället!

2007-09-14 @ 19:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0