Vi har firat idag


En dag med "sjukt" barn


Jag tror faktiskt Li tycker det är skitkul att va sjuk och hemma från dagis. Hon snörvlar och e kokhet och har glansiga, kliande ögon. Men är glad och går på som en duracell kanin. KAN d bero på att:


Jag flyttade bärbara DVD spelaren så hon fick ligga i sängen sin och äta äppelbitar och titta på film från klockan 6 på morgonen. Hörde hur hon bytte film och donade på ett bra tag. Jag gick ju och lade mig igen vid halv åtta imorse, med ett avbrott vid halv nio, då pappa kom och hämta Bianco för en jaktsession. När Chrille steg upp vid nio hade hon däckat med benen i kors mitt i Chicken Little filmen. Vid tio vaknade jag av pyssel-ljud från andra sidan lägenheten. Dax att stiga upp.

Hon har även fått isbitar i sitt vatten idag (=stort). Och en STOR sked med lördagshonung, kanelbulle på kanelbullens dag givetvis inkl. coca cola. Hon har fått vara med pappa sin på jobbet, legat i hotellsängen (började hoppa först, faktiskt sjuk) och kikat på Cartoon Network (epilepsi-kanalen som jag ratar).

Och ikväll bjöds det på trip och popcorn och huur mycket TV som helst. Tur att inte febertermometern går att fuska med, för då skulle hon nog välja att ha feber ofta.

***


Kommentarer
Postat av: Camilla

Hon lär nog villa va sjuk ofta med den lyxen =)
Hon åt ju mera än Sampa igår o hel lugn var hon ju inte heller.
Sampa + kompis rymde sen senare igår kväll till tvärsan o kika... för tidigt!!! man skall gå i sjuan! när jag frågade var han varit så var det ju dit Ellen brukar gå som han sa... suck

2007-10-05 @ 13:23:53
Postat av: Tessa

Men HA HA HAAAAH, jag dööör. Till Tvärsan! Sjukt tidigt. Roliga barn. Ja man måste nog kedja fast henne om hon ska vara i stilla trots febern. Hon är SÅÅ nöjd med att va sjuk, gnäller inga alls -how come? Men hon kanske tröttnar snart, på att va inlåst och hela tiden blir påmind om att INTE SPRINGA.
=)

2007-10-05 @ 21:23:29
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0