Sista arbetsdagen avklarad

HUR SKA JAG KLARA MIG?!?!

Jag saknar redan min terapi att gå och plocka varor på hyllorna, planera, komma på nya saker. Och jag har varit därifrån i 3½ timme. Vad ska jag göra istället? Jag har sorterat alla baby-/barnkläder (tror jag) så bara pojk/neutralt återstår, resten ska till Bettans om en par veckor.

När jag väntade Li minns jag att jag höll på med möbelrenovering i källarens lilla snickeboa, 4 köksstolar fick nytt liv. Men nu är de nästan färdiga som ved, välanvända. Jag sydde även värsta lapptäcket (ska publisera bild på underverket senare) när jag var höggravid sist. Gick på LAPPTÄCKSKURS i Lumparland med Jenny, hur mycket kärringvarning som helst, men fint vart d. Jag tovade ylletygstycken med Sandra, så hand-sydde vi små tossor och babyjackor med fleecefoder. Jag var så kreativ och hade så mycket inspiration då, nu känner jag bara för att...ja Jeff får nog komma ut snart helt enkelt. Har inga tid o vänta. Finns ju inget att göra. Springa på stan och käka morotskaka -ja tack, men det blir tråkigt i längden.

Jag har gjort starten på ledigheten lite lyxig och bokat in en behandling på Hela Kroppen, som jag ska på imorgon 13.30 (fick presentkort av gulliga Susanna på hennes bröllopsnatt, efter att ha varit tärna klart - trots att jag nog inte fyllde kvoten som tärna till 100% som gravid, trött och orkeslös. TACK GUMMAN!), och på torsdag har det slunkit in en Arom massage i min almanacka klockan 11.45 på SPAdlon (Tag 2 betala för 1 - måste utnyttjas, man TJÄNAR ju en behandling på d), så på tisdag 11.15 ska jag på SPAdlons andra behandling: Exklusiv ansiktsbehandling (behövs!).

Kvar som önskemål innan Jeff är ute är Thailändsk fotmassage (oxå presentkort), indisk huvudmassage och floating. Jag är värd det.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Din känsla kallas rastlöshet/ speedad?
Men du har förstått att varva ner på rätt sätt med div massager. BRA! nu har du en månad som du bara ska unna dig själv allt du vill! o få inte dåligt samvete för att du nu inte tovar o syr o förbereder boet... det mesta finns ju redan eller hur =) kramar på dig och får du tråkigt finns jag alltid, alltid välkommen vet du väl!

2007-10-10 @ 09:24:49
Postat av: Tessa

Godisbit där!
=)
tack, jag trodde aldrig jag skulle bli en rastlös person...men uppenbarligen.

2007-10-10 @ 11:05:15
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Jenny

Låter inte så illa det där med alla behandlingar. Lika bra att se till att få det skönt innan det är dags att trycka ut Jeff (varje gång jag ska skriva namnet blir det först Jepp), för det är ju inte så avslappnande direkt.
Du är klart värd det, Duracell Tessa!

2007-10-10 @ 12:01:12
Postat av: kussa sandy + lillan

garvar lite åt din första graviditet som konstigt nog verkar likna min nuvarande. Var på tov-kurs med Borgå pensionärsförening för två veckor sen och tillverkade en jacka och boots till min b-bis. Springer fram och tillbaka för att göra klart för ankomsten NÄSTA ÅR!!! helt galet, men ack vad fint det blir, och vad duktig jag känner mig.... Skönt att man kan skita i sånt nästa gång ;) p.s var med karln på fotvård och ansiktsbehandling för ett tag sen...grrrrrr....mmmmmm skönt!!!

2007-10-10 @ 20:26:31
Postat av: mia

hade inga nagge bygga bo feelis alls med L eller med denna graviditet, men nu sista dagarna har jag fatt il. Nu ska d plotsligt fixas o donas overrallt i alla skap o skrymslen. Orkar ju forstas bara en timme at gangen men anda.... snart e bebisen har. tjoho

2007-10-10 @ 22:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0