Hon är min ängel

image79

Gulle Sessan. Sjuk, men finner sysselsättning på alla nivåer. Hon är fortfarande krasslig och jag fattar det.  Hon har aldrig varit ordentligt sjuk förut, så hon fick väl allt nudå. Men imorgon får hon fara till dagis, sen är hon ju ledig på fredag. Hennes snarkningar har avtagit lite mot igår kväll. Snoren var inte lika grön som tidigare idag, ögonen har slutat vara och rinna, tempen låg på 37.3 ikväll, men jag antar att det är normalt, för hon kändes inte hetare än vanligt. Hon är väl varmblodig, precis som sin häst.

-Har varit på föräldramöte ikväll och har bl.a sett lite teckningar som hänger på väggarna. Ett familjeporträtt av Lis familj, pappan hade snopp och pung där med! Går vi för mycket nakna härhemma eller? Garv.

-Min behandling på Hela Kroppen idag var underbar. Jag däckade nog till och var orolig att det skulle hänga en sträng från mungipan när jag vaknade, men icke. Aah, jag längtar till morgondagens massage.
Bra start på dagen det!

***

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas bruttan är frisk nu o på dagis!
Vilken tur att ängeln har fått vingar ckså...kanske en trollstav behövs också för att förverkliga alla önskningar...vår är tyvärr duktigt förbrukad =)
Hos oss går vi nog inte för mycket nakna , vi får väl yllesockor på bilderna vi kan jag gissa =) kram

2007-10-11 @ 11:20:24
Postat av: Tessa

Hahaha, ja det är ju å en grej. Li säger att pappa tog bebisen från pungen sin och stoppade i min mage.
Hon springer oxå omkring och moonar hela tiden. Riktig nakenfas nu.

2007-10-11 @ 12:17:22
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: k

Hahahaa..kan man vänta sig nåt annat än det av henne med såna föräldrar?? Släv sa ddom på vårat ultra idag.. Oojojoj, va den visar upp sig, och rumpan skall tydligen vara i fokus hela tiden......typiskt helsing!!! man sku kunna tro att det var du som var morsa..hahahha... P.S fantastisk bild på flisan..

2007-10-11 @ 22:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0