Aaajjj!!

Nä KORVELA HA INGA RINGT ännu. Så jag ringde ju sjukhusets växel imorse, där var det så lång kö så jag inte ens fick plats i telefonkön. Påtända hormonnerverna förde mig personligen till Gyn polikliniken och frågade vad det var frågan om. Nytt försök imorgon bitti då.

Annars bränner det på riktigt ordentligt i bäckenet, ja hela skelettet i mitten av kroppen kan man säga, men det är väl bra? Gör väl bara mer rum för Jeff att komma ut, om det nog är meningen att han ska komma den vägen. Det är säkert psykiskt nu när jag vet om att jag har en asig boll med tänder i magen, men den molar, jag känner den där småvärkande känslan som jag har känt förut, när jag varit ogravid. Det är hårbollen som töjer, och jag känner det nästan hela tiden. Uäck! Ut med den!

Hoppsan, redan 15.35, dagis pick up dax. Ses!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vi väntar på fortsättning följer o önskar dig lycka till såklart....idag vard det bara arga, gravida Tessa o imorgon om han inte ringer är basebollträet med.. bara att passa sig.

2007-10-30 @ 15:33:26
Postat av: kussa sandy + lillan

Kommer i övermorgon, så behöver du back-up så e jag med!! Korvela borde veta bättre än att fittas med gravida Helsingar!!!
Hälsa Camilla, att inga basebollträn behöves ;)

2007-10-30 @ 18:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0