Slut på skrytet

Lillprinsen har slutat vara ett praktexemplar om nätterna. Nu har han laddat batterierna för att få mamma och pappa sin att känna att de lever. Han vill helst sova tätt intill bröstet och ta en slurk när han känner för det. Då är det fridens liljor, för han asså. Jag kan inte sova med honom sådär nära, jag är rädd att lägga mig på honom och klämma ihjäl han och anser att vaggan är nära nog och där ska han va nöjd! BASTA!

Under nattetid så äter han i sömnen och somnar in i djup dvala efter typ 7 minuter, snuttar ju gärna i sömnen i en timme, tills det är dax för nästa mål, men det är han som gärna gör det, själv ligger man o e irri. Och är det inte hungern hans som väcker oss, så smattrar det till i brallan på honom, orkar man gå och byta? Kanske nån gång, då det låtit som en katapult försökt ta sig igenom blöjan. Pruttig och gasig kan han vara och han ligger och klämmer så man tror han ska få hemmorojder.

Man har ju verkligen glömt hur det var med småttisar. Men som tur e så är det tillfälligt. Och så har han ju fördelen att han e så satans gulli (biter ihop tänderna nu).

Kommentarer
Postat av: Jenny

Nämen gulle! Ja, de fattar snart att det inte går att ligga och dyna hela tiden. Tiss e gott!
Jag drömde inatt att jag födde en unge som ramlade ut bara, tjoff, pladask på golvet. Sen lämnade jag den hos någon... barnvakt eller nåt. Och så var jag iväg på nån jäkla fotbollsmatch och kom på att jag inte fött ut moderkakan än. Som tur var fanns min kusin där som var gynekolog som kunde dra ut den på plats. Sjukt.

2007-11-22 @ 15:11:26
Postat av: Petra

Så där höll Anton på också, jag höll på å dö av sömnbrist tills vi kom på att jag inte hade tillräckligt med mjölk och gav honom flaska istället, då sov han sött ett par timmar i stöten... Det är nog tur att de är så söta när de är så där små, tänk om de skulle va fula OCH jobbiga... ;o)

2007-11-22 @ 15:45:10
Postat av: Camilla

lite råd från svägis =)
minska på vitlöken o se till att du själv äter lunch, tänkte nästan messa dig o påminna om det idag, snacka hönsmamma =)
fast han är ju så gooosig!!! fasters lilla gull. puss.
Jenny börjar du bli babysjuk ?

2007-11-22 @ 16:23:46
Postat av: Tessa

Normal dröm Jenny, verkligen babysjuk
=)

Flaska e bra Petra, vem vill vara kossa?

Svägis! Jag har ätit frukost, lunch, fika (delade din rabarberkaka med syrran), middag OCH efterrätt idag, känns riktigt fint nu. Skulle lätt få ner en chokladkaka eller nåt annat gott.

2007-11-22 @ 17:31:38
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Camilla

Bra! fortsätt håll mig underrättad =)

2007-11-22 @ 19:18:20
Postat av: kussa sandy och LILLTJEJEN!!!!!!

Eftersom jag inte bloggar själv så tänkte jag att ett lätt sätt att få ut nödvändig info e att använda DIN blogg... DET BLIR EN TJEJ!!!!! AAAAAAAARrrrrrrrgh!!!! va roligt....tjofaderittan!!! hon visa musen och rumpan heeeela tiden på 4D.. En riktig helsings-böna.. välkommen ut till oss om du vågar.....

2007-11-22 @ 21:21:09
Postat av: Tessa

Ja va härligt. Då blir d 3 killar o 2 tjejer när Mia, Du och Jag träffas, bra livat med andra ord.

Camilla, jag åt en Geischastång, vindruvor och en korv med bröd ikväll oxå
=)

2007-11-22 @ 21:35:03
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: sanna

åh vad skönt! Äntligen slut på skrytet:) jag menar nu behöver jag ej längta så mycket mer..kramisar

2007-11-23 @ 12:22:12
Postat av: Tessa

*fniss*
nej just d, jag kan nog påminna dig lite mer ingående hur det är att ha smått igen
=)

2007-11-25 @ 12:10:43
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0