Simning

Ikväll vart årets sista besök till Mariebad. Så inte Li glömmer bort hur man simmar. När jag står i omklädningsrummet slår det mig att den där "bikinilinjen" inte har blivit omhändertagen på ett tag. Men tanken slås snabbt bort av nån hårig glad gorilla som sitter på axeln och verkar tycka att det är skitkul med en lika lurvig polare en halv meter längre ner. Det man inte ser finns inte. Snabbt ner i vattnet bara.

Simningen var okej. Jag försökte att inte busa så mycket (resulterade i att jag fick kallt), han behöver ju inte komma ut innan tisdag, när vi fått tid och allt. Leken stod Chrille för. Li visade pappa sin hur långt hon kunde simma, fast hon hade blitt mesigare än sist på simning, men desto tuffare att hoppa från kanten själv.

När vi står i omklädningsrummet och frossar i medhavd frukt, börjar Li stirra på en naken tant en halv meter brevid oss. Och upprepar:
 "mamma HON DÄR mamma...mamma HON DÄÄÄÄR (hon tar ett steg mot henne och pekar riktigt, nästan så hon rör vid tanten).

Jag fasar för vad komma skall och smörjer allt ivrigare in Lis torra lilla kropp. Plötsligt sker ett under. Tanten tittar på Li och ler "hej". Li ler och hejar tillbaka. När vi sedan kom till bilen så frågade jag vad hon hade tänkt säga. Hon utbrister helt ogenerat att TANTEN HADE TJOCK RUMPA OCH TJOCK SISSE!!! Shit, tur att hon int fick d ur sig där bland alla höstlovsbesökare.

Man går aldrig säker med ärliga småbarn.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha! Sisse? Är det kussimurra det? Tanten hade bullfitta, med andra ord. Det måste du lära Li.
"Det heter bullfitta, inte tjock sisse!"

2007-11-02 @ 10:21:37
Postat av: Tessa

Hahahaha JAG DÖÖÖR av skratt, jaa bullfitta hade hon med andra ord ja...fan va skön du e.

2007-11-02 @ 15:57:08
URL: http://bianco.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0