Sen natt + lördagsbestyr

Det vart ju Loikas bodega i går kväll/natt igen. Kusin Sandra och Robbe är på besök från Borgå. Härligt god middag a lá Lina i vanlig ordning. Vi flickor gottade oss nere i bastuavdelningen med ansiktsmasker och alkoholfri öl och champagne, som var godare än vilken annan dryck som helst! Vi var inte hemma förrän halv fyra...det hann bli många gäspningar, men det var ju så trevligt.
--------------------------
Li var hos mamma och pappa över natten, så man hade riktigt sovmorgon. Jag steg upp 11.45 efter att ha sovit fittigt gott. Frukost, plockade upp Lis kusiner Ellen och Dessi och sen iväg till stallet för att se på när Li och hennes moffa körde hästen:

image88

Middag på Krokens (gu va ovanligt).

Jag är trött och skriver lista på vad jag ska packa ner i BB väskan och i Lis väska. Och så har jag klottat ner lite vad som ännu återstår att göras innan måndagen. Varför går jag inte och lägger mig?

Li är lite exalterad över alla famnar hon ska hoppa till under veckan som kommer. Men hon är ju tuff och flexibel, och verkar ta det bra. Det första hon sa åt frisören igår var: "jag ska bli storasyster på tisdag. Då ska doktorn operera mamma". Så hon har nog hajat. Ska bli spännande och se hur hon reagerar när hon kommer till sjukhuset och ser sin lillebror. Är inte nerka ännu. Känner bara hur magen molar och det känns som om han snart jengat sig ut...får se om han håller sig inne 3 nätter till.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Oj, vad spännande allting låter! Li kommer nog att bli en snäll och duktig storasyster. När får man komma och hälsa på sen då? :)

2007-11-04 @ 09:34:47
Postat av: kussa sandy + lillan+ en sovande robbe

Trodde aldrig att detta skulle komma ur mig, men "fin häst"!! Den ser riktigt elegant och...jaaa, hästig ut!!! tror du vår dotter blir en häst-tjej?n inte jag...

2007-11-04 @ 22:01:47
Postat av: Tessa

Hahaha, mmm tror nog hästen verkligen tar det där som en komplimang. Eftersom du är så "in to horses" lixom. Hahahhaa. Jo han e fin. Troligen blir ert barn en sån där som spelar fiol...

2007-11-04 @ 23:17:38
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Lena

..ni är störda...haaahaa..

2007-11-07 @ 20:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0