Postorder, d e grejer d!

När  man är hemmamamma, med Hemoglobinvärdet under 90, och därmed inte gör annat än att intar järnbristanemimediciner och slappar om dagarna. Då är det lätt hänt att man öppnar diverse postorderkataloger, slinker in på babysidor på internet och vipps så trycker man OK och texten "beställningen slutförd" dyker upp på skärmen. Hoppsan! Sedan granskar man orderbekräftelsen på sin mail och konstaterar att man beställt samma sak 2 gånger (ena ligger kvar som restorder), fast i olika färger (har smaken ändrats?)

Så snart börjar det nog droppa ner avier i postlådan. För jag har rätt många postorderkataloger, och rätt många www-adresser. Guu va kul, mycke roligare än att gå in och ut i butiker på stan. För jag hinner glömma vad jag beställt, så det är som julafton varje gång man får en Avi från posten "vad har jag nu beställt måntro?". Jaa, nu är det ju inte till mig själv jag beställer, utan ett stort antal storlekar mindre. Finns så tuffa kläder till bebisar, man kan lixom inte hålla sig. För övrigt, så har svägis nu börjat sticka på Jeffs dödsskalletröja. Det vart bomullsgarn i svart med ljusgrå dödsskalle. Sen har Li oxå lämnat in en beställning till faster sin, i 2 olika blåa färger (hur kommer det sig att hon älskar blått så jävla mycket??? Bättre än rosa i o f s).

Kommentarer
Postat av: Jenny

Som tur var har jag inget Visakort att anävnda vid nätshopping, så jag "fönstershoppar" mest. Men man kan ju alltid få faktura...

2007-11-19 @ 09:28:27
Postat av: Tessa

Hahaha, jo man kan ju skicka till nån adress i Svärje så får man d på faktura. Tyckte mitt VISA kort såg så ledset ut, så jag måsta värma upp det lite. Och otroligt nog så kom första paketet redan idag, från Sverige! Beställde i torsdags, snacka om snabbt.

2007-11-19 @ 09:59:47
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Camilla

Jag försöker verkligen anstränga mig för att minska på summan av grejer här hemma ... det är slitit för en som har allt då det behövs, bara att fråga det finns. Men nu i dag fördes en massa paket i väg till Emmaus =)=) så skönt men jag vet ju hur det går i jultid...bäst att göra plats bara, nytt kommer..=)

2007-11-19 @ 10:30:30
Postat av: kussa sandy + lillan

Min lilla mammaledighet börjar smyga sig på snart, och jag har allt för mycket fritid som kan spenderas på nätshopping...Dock inte lika mycket pengar som ledigt men tillräckligt för att lillisen ska få nåt fränt till ankomsten... Ringer och kräver adresser ikväll.. visat har haft semester allt för länge...

2007-11-19 @ 16:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0