Nu är TAFFEL-kepsarna beiga

När man står där på jobbet och har haft lite rush, önskar man kunde springa på toa, eller kanske bara ner till lagret och hämta lite påfyllnadsvaror och andas lite damm. Brukar tänka "vid fem-tiden borde ju folk äta, då blir det lugnt".

Näh! Siddu, nu e d vår, och är det inte en mamma med dotter som fått för sig att handla leksaker mitt i middagsstid, så kommer busslasset med joggingdresser och beiga Taffel-kepsar och river stället. Hur mycket den kosta? Försöker de så dukigt de där finska skolbarnen. Ibland kostar det mer än de trott, och då sätter de inte tillbaka grejen på sin plats utan nån annanstans, så när deras sk. buss går igen så får man spendera den närmsta halvtimmen med att plocka alla smågrejer till sina ursprungliga platser.

--------------------------------- M A G R A P P O R T -----------------------------------
För övrigt så har jag nu äntligen, efter 4 dagars kack-uppehåll fått ur mig några hårda korvar. Det kanske är nyttigt med magsjuka mellan varven, så får man en riktig tarmspolning, som uppenbarligen tar flera dar att fylla. Vad jag tror är mindre nyttigt att andas in, är dessa odörer som bildas när magen håller på att tillfriskna. Det lukta allt annat än naturligt kan jag erkänna.

Ikväll ska vi till Ann-Lis från jobbet på kalas. Hörde viskas om nån smörgåstårta (jag tänker inte äta nån middag innan =)

Kommentarer
Postat av: svägerskan

Ha så trevligt o spara lite tårta även åt de andra även om det är gratis=)!
dina pruttar har aldrig så länge jag känt dig luktat gott!!! bara sådu vet =)
Förresten på onsdagen hade vi 5 olika skolresor boende hos oss... fast visst ska ju taffel mössorna vara RÖDA för att det skall kännas äkta =)
ses imorgon kram

2007-05-11 @ 09:18:22
Postat av: Tessa

Blåbärssoppa drag jag när jag va magsjuk, och visst MUMMA! Ja det var i onsdags jag jobbade, och fick träffa de där mysiga skolklasserna. Håller nog med, RÖDA taffel kepsar är kult.

2007-05-11 @ 09:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0