Magsjukan - den värsta i historien

Jag klarade hela bröllopet galant, inga krämpor, inte en aning om vad som komma skulle. Åt ju ganska mycket mat, och tryckte även ner tårtan med 2 korv m. bröd vid midnatt, trodde det var därför jag mådde så illa hela natten. Ville böa, men gjorde det inte. Nåja, man sov väl till och från med öronproppar, hörde inte att Chrille var stammis på toaletten hela natten. När jag skulle dra en prutt på morgonkvisten så var det inte bara prutt som ville ut. Då var det bara att gå på toa och blästra den, fy helvete. Där låg vi, mysigt, barnfria på hotell och sket om varandra. Faktiskt romantiskt.

Även Li som var hos mamma och pappa hade blitt dålig och spytt ner heeela mommo sin och soffan på lördagskvällen (så nu ligger stackars mamma min i magsjukan oxå). Vi orkade inte ens ta oss från mamma och pappa när vi skulle hämta Li på söndagen, så vi sov alla 3 utspridda där under eftermiddagen. Chrille i "Lis" rum och jag och Li på soffan skavfötters, skönt, ända tills man måsta gå och stritta lite skit i toan igen. Men söndagen funka rätt bra ändå.

Värre var den kommande natten. Helvetes jävlar vad jag rände på toa. 15 gånger på hela natten räcker inte, antingen stod man på knä och kalva så det tryckte på i röven, då var det bara att sätta sig upp och tömma andra ändan. Ja det var förjävligt och jag kan inte minnas att jag haft sån där magsjuka förut. Måndagen var okej, ingen tarmtömning alls för min del, däremot riktigt matt, inga krafter alls. Li hann inte ända fram till toan 2 ggr, SKITkul att reda upp, faktiskt.

Så idag var det jobbtvång. Hela Dillens personal är på mässa i Sverige, men jag fick supersnälla Marielle från Robert´s att jobba 9-16 -ensam, och bytte vackert av varann vid fyra, så jag inte för nå smittor vidare...förhoppningsvis. Så idag är jag slö, svag, molande i magen, som KAN bero på annat i.o.f.s. inte sugen på NÅGOT att äta, joo några askar läkerol har jag tvingat ner. Inge kack dock. Det håller nog på att packas till nån slags korv tror jag. Annat är det med fröken frisk, som skiter löst och vilar en sväng mellan sina piruetter och maratonrace. Hon blir nog hemma från dagis även imorgon, för hennes avkommor var inte fasta idag ännu.

Hoppas bara brudparet som är på honungsmåne i Italien inte fick med sig nån smitta.


Kommentarer
Postat av: svägerskan

Stackrare! hoppas ni blir helt friska snart så vi oxå kan råkas för någon magsjuka vill jag inte ha, går försynta små omvägar för chrille =)

2007-05-09 @ 11:09:00
Postat av: Jenny

Hahaha, du är rolig du!
Vad fint brudpar, kan tänka mig att det var vackert bröllop! Grattis grattis till dom dårå. Och du var nog inte så hemsk tärna ändå. Om jag gifter mig nångång får du vara entertainer och leda nakenlekar.

2007-05-10 @ 12:59:32
URL: http://jeneli.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0