Bianco och jag...

Okej, vi är  friska 350 dagar i året i det här huset, om man räknar bort ryggproblemen. Jag har krämpor som en nittioåring med puckelrygg. Bianco som varit halvt förlamad med sina diskbråck. Li sträckte vaden i Sthlm i helgen, så hon har haltat en par dar, idag var det nästan borta. Och Chrille har sin axel som jävlas.

Fast idag studsade taxen upp för alla trappstegen i trappuppgången!!! Oj va glad jag blev! Och hon vill med glädje med ut när man börjar klä på sig. Så härligt att se att hon är kry igen, av en par sprutor. Och hon tuggar lite på sin ben-sko, som har ungefär ett halvår på nacken. Bra tecken.

Och jag var och provade laser på ryggen imorse. Milt och tillåtet i mitt stadie. Hon klämde och tryckte på akupunkturpunkterna först, lasrade lite mellan varven och tryckte igen. Till slut var de flesta punkter oömma och jag klev yr och avslappnad bort från britsen. Hon sade att det kunde kännas värre än vanligt idag, och att resultatet visar sig i dagarna, och känner man att det skulle blivit bättre, så kan man gå några gånger till. Mycket intressant det här. Det skulle ju vara så härligt ifall något verkligen hjälpte mig just nu. För jag har ingen lust att bära på 10 kg till med denna rygg...hjälp! Nu håller vi tummarna.

Värst är nästan att sitta, för jag kan inte sitta ergonomiskt, antingen åker benen i kors rakt framsträckta, böjda bakåt i kors eller så kryper jag ihop som en märla. Sen när jag ska stiga upp har Smärt Åke varit där bak och mekat. Så det är nog bra att jag har ett stående och gående arbete. Att ligga är int heller skönt, kom ju knappt ur sängen i söndags. Så det gäller att jobba så ofta som möjligt nudå  =)

På tal om annat gjorde jag köp på KappAhls barnavdelning Tag 3 Betala för 2, då tjänar man ju in ett plagg, eller hur. Så inom en vecka så kommer det bergis att komma hem 30% rabatt kuponger från Club KappAhl på posten, så då måste man ju dit igen. Fan va smarta dom e. Och jag e så fans dum i huvve som går på d. Vet inget som jag behöver för tillfället, men de kanske hinner få in nåt nytt  =)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas att du och Bianco blir bra i era ryggar snart!
Jag var och hälsade på hos er igår, men du var inte hemma. Det stod en söt flicka i badkaret och hon hade gjort "fisksoppa". Det låg bitar av nåt som en gång varit en leksaksdelfin överallt i vattnet. Haha!

2007-05-23 @ 07:59:47
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Tessa

E d sant?! Det fick jag inte höra om
=(
haha, fisksoppa. Hon och Chrille brukar annars oxå göra vitpeppar soppa.

2007-05-23 @ 09:01:15
Postat av: kussa sandy

tja,smärt-åke har varit i farten här oxå..Vittu,vittu---Vi helsings har tydligen blivit utrustade med piss kvalite till ryggar men däremot fittit fina fejs!!!!! p.s skriver hemifrån från min nya lap-top!!!!!!! belive it or not??!!

2007-05-24 @ 11:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0