Pilates är jobbigt

Idag har jag varit ganska duktig.

Lämnade ju Li till dagis idag. Och där fick jag höra, inte bara av en dagistant, att Li har anpassat sig såå bra, och att hon inte är rädd för nya saker eller att ta för sig. Fick medhåll att hon tar för sig lite för mycket ibland. Och fick ett "vi måste nog säga åt henne ibland"  till svar. Skönt att man inte måste skola in henne flera veckor, och att hon inte sitter ensam i ett hörn av sandlådan och klappar med spaden på kakan. Man får gå med nerverna på helspänn ett tag ännu, men hon kommer säkert långt i livet  =)

11.30 hade jag klipptid, för håret var VERKLIGEN i dåligt skick efter Thailands salta havsvatten, sol och den där gamla rakpenten som sitter i, borde klippa page.  No way.

Mellan 11.55 och 12 hann jag springa in till posten och hämta ut TVÅ paket. Ett till mig och Li (H&M) och ett till Li (och mig) från Huuto. Det första. Och GUUU va spännande. Eftersom jag började jobba 12, så hann jag inte öppna nåt av dem. Men gissa om jag längtade tills min middagspaus, för att få slita upp och titta på kläderna! För 37,50, 1,44 kg barnkläder fick jag, nej jag menar Li:

-Ett par rosa army D&G brallor
-En röd ELLE kjol
-2 ELLE tröjor
-ELLE byxor
-ESPRIT byxor
-3 toppar och ett par brallor till.

Allt är i stl 104 och 110, så det behöver inte tryckas in i dagens garderob, som redan är rätt stinn. Ska rensa bland hennes tio jeans nån dag, så kaaanske hennes nya beggade rosa army får rum där. SÅÅ SÖTA.

Mitt PUMA linne är nu uppe i 10,50, som 4 pers strider om. Fattar inte vad de ska med den gamla trasan till. Den köptes för 4 år sen, men är i gott skick och inte alls så mycket använd. Folk är verkligen galna i kläder som inte skriker efter en på marknaden just nu. Så slipper de höra "jahaa, snygg tröja, köpte du den från H&M förra sommaren?"

Låste Dillen lite över åtta och rusade till Avancia. Där vart det ett pilatespass. Och det var verkligen ett TUFFT pilatespass, med Fanny som instruktör. Shit! Trodde jag skulle få kramp i röven.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Du är duktig alla dagar, tycker jag!

2007-03-21 @ 20:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0