När tvätta jag håret sist?

Li stortrivs på dagis. Inga problem att dumpa av henne där första dagen. "mamma åk och köp galonbyxor nuuu, jag ska leeeka. Jag vill ha blue". Ny vänner verkar hon ha fått även fast man får höra:

-jag gjorde såhär mot pinnen som pojken hade i munnen, och då kom det blood.

Efter första dagen på dagis fick jag höra av dagistanternna att "det är en envis liten tjej det här".
Nähä, TYCKER ni?? Hennes far e ju int envis alls, för att inte tala om hennes mor. De måsta ljuga.

Jag har ju inte kunnat hämta henne på hela veckan då jag jobbat. Jag skulle ju vilja stanna och snacka med tanterna och få reda på ett och annat. Om det är Fröken Fräs man lämnar dit, eller Sessan Go. Jag anar att min oäkta hälft inte är så jätte engagerad i sånt där vid 16.15-tiden när magen kurrar och en skitig unge som vill upp i famnen. Och likadant blir det nästa vecka. Men jag får väl passa på att ta ett snack då jag lämnar henne istället. Ska bli intressant.

Kom på mig själv igår kväll att jag hade rätt skitigt hår. Så skitigt att jag inte riktigt kunde minnas när jag tvättade det sist. Så jag gick och lade mig med ett leende på läpparna och tänkte: mm vad skönt det ska bli att tvätta håret i morgon bitti. Och nu sitter jag här, med rastaliknande stripor hängandes längs med kinderna.

Kommentarer
Postat av: kussa "rent hår" Sandy

Va i hälvitte?? kommer inga ihåg när du tvätta håret senast?????? Det där ska vi prata om nästa helg iallafall!! Ingående. och INGA skitiga stripor kommer över min tröskel..ve och fasa Helsing!!

2007-03-18 @ 10:21:57
Postat av: Tessa

Och sen så har jag starkt, friskt och glansigt hår oxå...det är ju inte ALLA som har det. P!

2007-03-18 @ 11:06:42
Postat av: Anonym

...och tjock är det också. Jag har haft skitigt hår i fyra dagar nu. Int undra på att man inga får ligga. Nu blir det skrubba. Häj!

2007-03-18 @ 11:41:37
Postat av: Lena

Det föregående meddelandet var postat av Lena (odlarn)

2007-03-18 @ 11:43:06
Postat av: Kussa sandy

Helt förståerligt om ni inga får ligga!! Skäms på er...FYRA DAGAR??? har hellre tunt ,frasigt blont hår och ligger så inni hälvitte!!! Yeee.. måste sluta skriva nu för jag måste antagligen gå och ligga igen!!!!

2007-03-19 @ 11:49:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0