Sockervadd, nej tack!

Tivoli!

17.30 på jobbet hör man en gullig bekant röst lite avsides. Det är pruttan som kommer springandes med armarna utslagna och världens största leende "mamma mamma". Mina två älsklingar besöker mig på jobbet, det uppskattar jag, det är så kul när de kommer in. De delade på en glass medans de väntade på att jag skulle sluta. Sen vart det Tivoliförslag, och varför inte. Via bussplans Rökkas och hiva i sig lite me brö först. Cyla till tivolit, tur, där hade de efterrät, popcorn. Mmm.


Li ville åka allt, ett tag hade hon t.o.m tagit mod till sig att fråga om hon fick åka de där som snurrar runt runt och man kastas hit och dit i båset, typ som tekoppen. Men hon tog sitt förnuft till fånga efter lite övertalning, och insåg att hon nog är för liten ännu. De andra "karusellerna" som är till för de yngre, åker runt i vettig fart, och upp och ner igen, alla påminner om varann.


"Mamma går den där högre än den förra?


"Ja det gör den nog".


"Jag vågar nog, men då jag vill sitta på den där elefanten som är ledsen".


Roligast tyckte hon att hoppslottet var, där man kunde klättra upp och åka rutsch ner. Lite tveksam först däruppe, men sen gick det bra nedför. Där skulle man kunnat lämnat henne, hon stortrivdes. Dit kanske man går igen. Bra underhållning för barnen, bara man slipper själv, fan va yr och illamående jag skulle bli. Jag kan gott stå brevid och äta popcorn.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja, vi är påväg på tivoli idag också... fast jag inte har råd! Men vad gör man inte?

2007-06-16 @ 10:41:19
URL: http://jeneli.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0