Lite mer om att inte göra ett skit

1. Ja Camilla, att sitta på Espen idag räknar jag till att inte göra ett skit. För det första så var det inte med på listan, utan det dök upp plötsligt och jag tackade ja. Det fanns inte ens nåt att mangla!  Sånt som är med på listan så blir man stressad av, men inte av detta. Förresten, nu sitter jag här igen  =)  Men den här gången har jag 2 söta barn med mig. Är barnvakt åt Joel idag, så de sitter här och leker med Lego.

2. Jag har klarat av en dag utan lista! Hade lunch med Susanna, det var det enda som var ett måste idag, och det var inte alls stressande. Sen så har det dykt upp ett och annat. Såhär såg dagen ut:

-Frukost på espen
-Li till dagis (sen ankomst 10.20)
-Espens reception
-Lunch m. Susanna
-Dillen  =)  kan inte riktigt hålla mig därifrån. Tur det, för med mig hem fick jag en påse demo Duplolego
-EM (och nåjsade för fjärde gången på 3 år om att våran dyra Classig Bed inte riktigt uppfyller sitt pris, nu verkar det som om det ska hända nåt FINALLY)
-Tvättade bilen  =)
-Hämtade Li från Dagis
-Hämtade Joel från dagis
-Kotipizza på snabbmiddag
-Robert´s på efterrätt och lite spring på Dillen igen
-Espens reception. Med två sötnosar på golvet med nya legot.

En ovanligt härlig dag, det här ska jag göra oftare. Fast jag glömde bort att lägga mig och slappa, för jag har varit trött idag. Är ju ledig imorgon med, så jag ska göra den listan kort. Handla måste jag och äta lunch med sväris Runa. Ingen dum idé Susanna med att dela upp listan i 3 (dvs skita i hemmet). Oj, almanackan styr ju ens liv, kan man vara utan den?

Kommentarer
Postat av: Camilla

Är du nöjd med dagen så är det ju prima!

2007-06-14 @ 12:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0