Jag har så gullig familj

När jag entrade hallen idag efter jobbet vid 18.15 var det så tyst. På soffan ligger en nyvaken sambo och berättar att han somnat en stund på soffan, och när han vaknade så var det oroväckande tyst, han letade nervöst, men snabbt upp lilla Li, ihopkrupen under täcket i vår säng, kramandes med Elis, i djup sömn. Hur gulligt som helst, hon har nu sovit i 1½ timme, och får sova tills hon vaknar. Det gör inget att hon är vaken till elva-tolv ikväll, för nu är det midsommarhelg. Då är det myspys och vak.

Midsommarplanerna vart att vi bjöd in oss själva till Rökkas. Vi erbjöd oss att köpa kött och kräftor. idag när jag ringde pappa var det redan inhandlat. Tipiskt dom! Jag orkar int med nå härj, och Chrille verkar inte heller nå vidare supa skallen av sig sugen. Så då är Rökkas det goda alternativet, lite vin, öl och gottigott. Ja, jag får väl se om jag hittar nå lättöl och alkoholfritt vin, för att känna mig delaktig.  När jag nog ska hinna inhandla det. Jobbar imorron 9-14. När stänger alko? Fan.

Nej nu får fröken ta och vakna, jag vill kramas med henne.

G L A D   M I D S O M M A R!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Nååå... härligt med familjeliv! Hoppas ni får en jättemysig midsommar och förlåt för att jag "sköt" dig med bollen i knävecket idag.
Kramsi

2007-06-21 @ 22:15:45
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Tessa

Haha, ingen fara, smärtan är över för länge sen, men ett lila knäveck består
=)
Ha d bäst imorron ni med. Kramis

2007-06-21 @ 22:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0