jag blir slut på mig själv

Kom just på mig själv.
Är ledig imorgon och tvärt börja jag ju skriva att-göra-lista för morgondagen (städa, tvätta bilen, tvätta röd tvätt, handla...). V A R F Ö R? Det finns alltid grejer att skriva ner på den där listan, och när jag tänker tillbaka så har jag gjort det vart enda lediga dag jag kan minnas.

Såhär funkar min speedade hjärna:
Speed Tessa: "Vad ska jag göra imorgon"
Den där som står på min högra axel: Men TA DET LUGNT. Sätt dig i solen och läs en bok!
Speed Tessa: Va? LATA MIG menar du?

Så tänker jag. Att bara lapa är att vara slö och lat. Men jag vet ju att man måste göra det ibland. Och jag gör det aldrig. Igår var jag till mamma och pappa och hämtade Bianco. Jag såg Dans (syrrans killes) bil utanför och tänkte "Jaha, dom e här, kul, men vad gör dom här mitt på dagen?" Det visade sig, när syrran kom i bikini och Dan i shorts, de solar ju såklart! Glada och bruna hej hej! Själv tänkte jag på var mitt nästa stopp var efter Bomanssons & co. Nä, nu ska jag verkligen ta mig i kragen och njuta av sommaren, för sen är den över och jag har inte tagit vara på den.

Det kan gott och väl vara skitigt och oredigt hemma när det är fint väder ute, för då ska man ju hålla sig utomhus, kylskåpet ekar efter en veckas semester, men vad gör det, vi äter ju ändå frukost på Espen. Middag har inte behövts göras på 2 dar. Imorgon ska jag ha Joel, och då tänkte jag ta med mig honom och Li ut och äta nånstans, kanske pizza? Handla kan jag göra på torsdag, för då är det väl dax för en lista-dag igen. Bilen får bli gul igen, kanske det regnar lite till inatt så sköljs den igen.

För imorgon tänker jag försöka att inte göra ett skit!

Kommentarer
Postat av: Camilla

låter mega bekant!

2007-06-12 @ 21:45:56
Postat av: Jenny

Jag tycker absolut du ska lapa, lata och njuuuta av din lediga dag. Man måste unna sig det.
Jag borde ibland ha en sån där att-göra-lista, men jag är alltför bekväm av mig. "Gör det sen" är mitt motto. Funkar inte alltid så bra, iofs...

2007-06-13 @ 08:45:08
URL: http://jeneli.webblogg.se
Postat av: Tessa

Haha Jenny, "jo jag gör det sen" vet man ju var slutar. Jag kan inte slappna av innan jag har någolunda hemtrevligt och helst en kort kort "att-göra-lista". Just nu sitter jag i recpan på Espen igen, så Chrille kan fara på ärenden. Men det här räknar jag till att inte göra ett skit, ingen lista idag ännu, så jag håller tummarna
=)

2007-06-13 @ 09:43:53
Postat av: sanna

ja himmel känner såå igen mig:) ska vara listor på vad som skall göras så man kan slappna av...?fast sen blir d stressmoment också..har jag skrivit upp allt? skulle kanske ha en fin bok att sätta alla tankar-ska göra grejer i,1 för mitt eget 1 för hemmet, kidsens kom ihåg..hjälp jag önskar mod att kasta kalendern!!

2007-06-13 @ 11:10:10
Postat av: Camilla

göra inte ett shit = sitta på espen?
vädret är ju inte riktigt det rätta för att lapa idag...
Bianco o des sov tätt ihop =)

2007-06-13 @ 11:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0